Tilbage til oversigt

Stor fighter indstiller karrieren

Lars Hald kom til GOG i 2011. En spiller, med et fighterhjerte af de store. En spiller, der går forrest på og udenfor banen. En spiller med de kvaliteter mange klubber drømmer om. Men til sommer er det slut.

 

”Jeg stopper, fordi jeg har et knæ, der ikke kan mere. Jeg har haft en skade, som jeg har døjet med i næsten 10 år, og det ville ikke være forsvarligt at spille længere end til sommer, så derfor har jeg valgt at lægge skoene på hylden,” fortæller Lars Hald, der i sæsonen 2016-17 var et smut i fransk håndbold. Ellers har han været i gult – og været anfører på holdet.

 

”Jeg har haft så mange gode oplevelser i GOG. Det var fantastisk at være med til at rykke klubben op i ligaen igen og vinde medaljer. Men det, der står klarest for mig, er den rejse, vi har været på siden konkursen. Jeg var med fra år to og så til, hvor vi står nu. Alt det vi har været igennem, og de oplevelser der har været forbundet med det. At være med til at bringe GOG tilbage til toppen af dansk håndbold har været det største for mig.”

 

Lars Hald er klar til at slutte med et brag. Den stærke stregspiller drømmer om Final4 i pokalturneringen. Om stor succes i de europæiske kampe. Han glæder sig til at møde det tyske storhold THW Kiel. Og han håber at kunne slutte af med en medalje. Måske lidt mere skindende en den, det blev til den forgangne sæson.

 

”Lars Hald er en ægte holdspiller. Og en af dem, der er gule helt inde i hjertet. En spiller, der symboliserer meget af det, vi gerne vil stå for. Fight og hårdt arbejde, men også ydmyghed og godt humør. En spiller, der har haft en enorm betydning på holdet og i klubben – både på og uden for banen. Vi er meget glade for at have haft Lars Hald i GOG, og vi ønsker ham al muligt held og lykke med det næste, han skal,” siger GOG-direktør Kasper Jørgensen.

 

Lars Hald har en kandidatuddannelse i revision, han er cans.merc.aud og håber derfor at kunne gøre brug af de evner som revisor, når håndboldkarrieren slutter efter sæsonen. Lars Hald har en del erfaring allerede, da han er GOG-holdets bødekasse-mester og holder regnskab med skyldnere og indbetalinger. Hvilket job, det præcist bliver, og om der kommer til at være tilknytning til håndboldmiljøet, er ikke afklaret endnu.