Liga

Storsejr over Nordsjælland håndbold

Lørdag eftermiddag ventede ligaens nr. 13, Nordsjælland håndbold, hjemme i Phønix Tag Arena.

GOG og Nordsjælland fulgtes ad hele første halvleg, hvor et stærkt kæmpende Nordsjælland mandskab blev ved med at hænge på de gulblusede. Pausestillingen var 15-13 i GOGs favør.

Fra anden halvlegs start steppede GOG et tak op og i løbet af kun 4 minutter, havde GOG øget føringen til 19-13. Herfra så GOG sig aldrig tilbage og kampen blev aldrig spændende. GOG vinder kampen 38-26.

Fra bænken kunne Simon Pytlick og Morten Olsen velfortjent spare nogle kræfter og blandt andre se nogle af deres helt unge holdkammerater brænde banen af. Det blev både til debut for U17 spilleren Emil Tonnesen, som kvitterede med to scoringer, Hjalte Lykke kom ind og gjorde en god figur, mens Mathias Rex står en flot anden halvleg og ikke mindst scorede hele 4 gange på tomt mål.

Lukas Jørgensen blev kampens topscorer med hele 8 mål på 8 forsøg.

Næste kamp for GOG er på onsdag d. 9/11. Her skal GOG en tur på udebane og møde Skanderborg Aarhus Håndbold. Kampen spilles kl. 19.00.