Tilbage til oversigt

Stortalent skifter til GOG

Til den kommende sæson kommer en ny højrefløj på holdkortet i GOG. Oskar Vind Rasmussen kommer til Gudme fra TMS Ringsted på en tre-årig kontrakt.

 

Det er en ombejlet herre, der lige nu scorer masser af mål på højrefløjen i TMS Ringsted. Men underskriften blev på en kontrakt med GOG fra den kommende sæson og frem til sommeren 2025.

 

”Vi er utroligt glade for, at Oskar har valgt GOG fremfor flere andre tilbud. Oskar er en yderst talentfuld spiller, der passer godt ind i vores planer for fremtiden. Oskar er utroligt dygtig og kan sagtens være en kommende del af det danske landshold. Det håber vi at kunne hjælpe på vej, så både Oskar og GOG får stor glæde af hinanden,” udtaler GOG-direktør Kasper Jørgensen.

 

Den 21-årige Roskilde-dreng har i alle ungdomsårene været med på U-landsholdene. I 2019 var han endda til U21-VM, selv om han kun var U19. Lige nu er Oskar Vind Rasmussen i gang med sin tredje sæson hos ligaholdet TMS Ringsted, men til sommer skifter han til GOG.

 

”GOG var et meget oplagt valg for mig. Filosofien og spillestilen i klubben har for mig altid været tiltalende. Jeg stræber efter at blive så god som overhovedet muligt. Og så vil jeg gerne spille med om medaljer, og det er der jo gode muligheder for i GOG. Jeg har et rigtig godt indtryk af klubben – især træningsmiljøet og den specielle sammenholdsfølelse,” fortæller Oskar Vind Rasmussen, der kender flere af GOG-spillerne fra ungdomslandsholdet. Blandt andre Simon Pytlick og Emil Madsen.

 

”GOG har gennem årene vist, at de kan udvikle talenter og sende dem til store adresser i Europa. Det er rigtig attraktivt for en 21-årig som mig. Jeg glæder mig meget til forhåbentligt at spille europæiske turneringer og prøve mig af på den store scene. Og så glæder jeg mig selvfølgelig til at bære den gule trøje og spille hjemmekampe i den legendariske Gudme-hal. Nu har jeg selv spillet der som udehold, og med den stemning er jeg lettet over, det nu bliver min hjemmebane.”

 

Oskar Vind Rasmussen ligger lige nu nummer ti på topscorerlisten i herreligaen med 70 mål efter 14 kampe. I GOG glæder cheftræneren sig til, at den talentfulde højrefløj skal udvikle sig endnu mere i den gule trøje.

 

”Oskar er en spiller, der relativt sent har fundet vejen til tophåndbold, men er lige nu i gang med en flot sæson i Ringsted. Hans potentiale er langt fra færdigudviklet, så det bliver spændende at følge ham hos os. Vi glæder os, og jeg er sikker på, at vi har fået en spiller der både menneskeligt, mentalt og sportsligt passer godt ind hos de gule,” udtaler Nicolej Krickau.