Tilbage til oversigt

Strandgaard: Brændte chancer kostede

Mark Strandgaard kom ind og scorede nogle vigtige mål til sidst i kampen mod SønderjyskE. Det var blandt andet ham, som stod for den udlignende scoring til 23-23 på straffekast. Vi snakkede med ham efter kampen, og om hvordan han oplevede det intense opgør.

 

– Den minder egentlig om mange af de andre kampe, vi spiller mod dem. Det er altid meget tæt. Måske er det fordi, vi minder for meget om hinanden, eller også er begge hold bare gode til at indstille sig på hinanden. Den er meget tæt i første halveg, og så går det lidt skidt i starten af anden halveg. Vi får dog kæmpet os tilbage i kampen, og den moral er virkelig noget, vi kan bruge i de kommende kampe.

 

Netop moralen skinnede igennem i løbet af anden halveg, hvor det længe så ud til at SønderjyskE ville løbe med alle tre point. Med fantastisk fight og vilje åd GOG-holdet sig dog langsomt, men sikkert, tilbage i matchen. Strandgaard er sikker på, det er bredden i truppen, som bliver afgørende til sidst.

 

– Vores bredde viser sig at blive super vigtig igen. Vi kan hele tiden sætte nye spillere ind, som alle byder sig til, og det bliver afgørende mod slutningen af kampen.

 

Selvom holdet kun får det ene point med fra Sønderborg, er det alligevel en tilfreds Mark, som gør status efter den intense fight.

 

– Det er vores egen skyld, at vi hænger bagefter i lange perioder af anden halveg. Nogen gange går de bolde, vi brænder i anden halveg, ind, og andre gange gør de bare ikke. Set over hele kampen, så skal vi selvfølgelig være tilfredse med det ene point.