Tilbage til oversigt

Strandgaard tilbage: stolt af min GOG-tid

Når GOG onsdag aften tager imod Aalborg Håndbold, så er det en rigtig topkamp i ligaen. GOG har tabt en enkelt kamp i sæsonen knebent til BSV. Aalborg Håndbold har hentet fem sejre i de første fem kampe.

 

Men det er også mødet med et kendt ansigt i gult gennem mange år. På højrefløjen hos Aalborg spiller nu Mark Strandgaard, der de seneste otte sæsoner spillede for GOG. Fra opbygningen i 2. division efter konkursen og til bronzemedaljerne for få måneder siden.

 

”GOG har igennem 8 sæsoner været en stor del af min tid som senior. At være med fra begyndelsen af klubbens genrejsning og samtidig vokse som spiller og menneske igennem årene har været fantastisk. Jeg er stolt over min tid i GOG og håber, jeg har givet klubben og de folk, som knokler for klubben, det de forventede. Jeg gav i hvert fald alt, jeg havde i mig, fordi det er en speciel klub, som ubevidst får det instinkt frem i én”, fortæller Mark Strandgaard.

 

Den 31-årige fløjspiller var med til oprykningen i 2013. I den gule trøje er det blevet til to pokalfinaler og to bronzemedaljer, inden de nye udfordringer ventede i Aalborg – sammen med Andreas Holst, der også er tidligere GOG-spiller. Mark Strandgaard ser frem til mødet med hallen i Gudme. Denne gang i rødt i stedet for gult.

 

”Det er en dato, som jeg i kampprogrammet har sat en tyk rød cirkel omkring. GOG betyder meget for mig og har på mange måder været med til at præge min karriere indtil nu. Jeg glæder mig til at se nogle gode venner, som jeg spilede sammen med i mange år, men også at se alle de mennesker, som evig og altid har hjulpet til i klubben, og som gang på gang er kommet i hallen. Hvem kan ikke andet end savne Trier, som råber på langsiden? Eller Hvidtfeldt, der tørrer gulvet, det gule hjørne og Anettes mad efter kampen. Jeg glæder mig, men er samtidig spændt på at stå som modstander i SU’VI:T Arena. Det er mere end et årti siden, jeg prøvede det sidst,” lyder det fra Strandgaard.

 

Kampen mellem GOG og Aalborg Håndbold spilles onsdag aften kl 20.30 i SU’VI:T Arena. Køb billetter på gog.dk eller se kampen på TV 2 Sport.