Tilbage til oversigt

Strandgaards supermål vekslet til donation

Da Mark Strandgaards vandt en pokerrejse til Las Vegas for årets mål i 888-ligaen, var han ikke længe i tvivl om, at rejsen skulle veksles til et godt formål. Det er nu sket. Efter en auktion på Odendo fik Strandgaard en check på 7535,25 kroner, som han har doneret til den tidligere Aalborg DH- og landsholdsspiller Rikke Nielsens organisation LykkeLiga.

 

“Jeg hørte om Rikkes projekt med Aalborg Kidz i 2016, og siden har jeg fulgt det arbejde, hun har lavet med LykkeLiga. Nu fik jeg så en mulighed for at give projektet et lille skub med på vejen,” siger den glade donor, som håber, at han bogstaveligt talt kan se pengene komme i spil inden længe.

 

“I 2018 bliver der arrangeret en kæmpe turnering for håndboldspillere med udviklingshandicap, LykkeCup, og hvis jeg får muligheden for at kigge forbi, vil jeg helt sikkert gøre det,” siger Mark Strandgaard, og selvom han kommer fra den “gale klub”, er han velkommen i Gigantium, hvor Rikke Nielsen har store planer.

 

“Vi arbejder på højtryk på at skabe en kæmpe håndboldfest for børnene og deres familier. Børnene skal være sportstjerner for en dag, hvor vi skal fokusere på glæder frem for diagnoser,” siger Rikke Nielsen, der selv har kastet sig fuldtid ind i LykkeLiga, som lige nu tæller 16 klubber – og snart mange flere, hvis alt går efter planerne.

 

“Vi har masser af bolde i luften, og jeg håber, at der kommer mange flere klubber til over hele landet,” konstaterer Rikke Nielsen, der som selv træner et hold i Aalborg.

 

Flere pokertilskud velkomne

Turen til Las Vegas blev købt af en tidligere dansk mester i poker, og da Mark Strandgaard ikke har hørt om udfaldet af turen til den amerikanske spilleby, sender han gerne donor-bolden videre:

 

“Det kan jo være, at han vandt så mange penge derovre, at han også kunne give en donation til LykkeLiga. Det ville være god stil,” lyder det med et smil i stemmen fra højrefløjen bag sidste års bedste mål i 888-ligaen.

 

LykkeCup afvikles den 9. Juni 2018 i Gigantium Aalborg, og du kan læse mere om LykkeLiga lige hér.

 

Du kan se eller gense Mark Strandgaards mål hér: