Tilbage til oversigt

Streg: Succes giver selvtillid til landsholdet

Herreligaen ligger stille for en stund på grund af diverse landsholdssamlinger. GOG kan nyde pausen på en flot førsteplads i rækken efter otte kampe, hvor det kun er blevet til et enkelt nederlag til Ribe-Esbjerg EH på udebane.

 

Stregspiller Henrik Jakobsen er en af de spillere, der skal med landsholdet i den her uge. Den norske kæmpe har spillet flot for GOG i lang tid lige som resten af holdet, og det er en vigtig bagage at have med til landsholdssamlingen.

 

– Selvfølgelig er det noget, man kan tage med til landsholdet. Man bygger sin selvtillid op i løbet af sæsonen. Og den er rimelig god for tiden. Så det tager jeg med på landsholdet, fortæller Henrik Jakobsen.

 

Og med en førsteplads i ligaen og kvalifikation til pokalturneringens Santander Final4, så har det været en god første del af sæsonen for GOG-spillerne.

 

– Jeg synes, vi er kommet godt i gang. Vi havde lidt problemer mod Ribe, men efter den kamp er det igen gået den rigtige vej. Så lige nu ser det rigtig godt ud, lyder det fra Henrik Jakobsen.

 

Det norske landshold deltager i denne uge i Golden League i Danmark og møder det danske landshold torsdag aften kl. 21.00. GOG spiller igen i ligaen torsdag den 2. november på udebane mod TTH Holstebro.