Tilbage til oversigt

Støttepakker – GOG har brug for din hjælp

Savner du ligesom mange af os andre intensiteten, harpiksen, sveden og den gule trøje. Ja, i det hele taget håndbolden, så er det ikke så mærkeligt. Danmark er lukket ned, og det samme er håndbolden og det endda i en tid, hvor vi alle gang på gang skulle have siddet på det yderste af stolen af spænding for at følge med i, hvem der skulle i semifinalerne og senere i finalen.

Vi kan alle huske tilbage på denne tid sidste år, hvor næsten alt bare gik op i en højere enhed, og vi ramte DM-finalen efter nogle fantastiske semifinaler, hvor publikum løftede SU’VI:T Arena. Det får vi desværre ikke lov til i år. I stedet må vi glæde os til fremtiden og til, at Danmark og håndbolden igen kan lukke dørene op, så vi sammen kan juble over endnu en GOG-triumf.

Når vi nu ikke kan få lov til at spille håndbold, giver det os selvfølgelig nogle gevaldige udfordringer rent økonomisk. Derfor håber vi, at du vil være med til at hjælpe GOG i en historisk svær tid. Dette skal være med til at sikre, at vi også i fremtiden sammen kan nyde alle de fede øjeblikke omkring håndbolden i Gudme. Vil du med andre ord være med til at sikre tophåndbold i GOG, også på den anden side af denne krise, kan du give dit bidrag ved at købe en GOG støttepakke.

En gang gul altid gul – skal lige nu vise sit værd. Du kan være med til at hjælpe de gule godt igennem denne periode, og kun sammen kan vi løse de udfordringer, vi lige nu står i. Vi håber derfor, at du vil være med til at gøre en forskel ved at købe en GOG-støttepakke.

Køb støttepakker her. 

GOG takker for jeres opbakning og glæder os til at se jer på den anden side.