Tilbage til oversigt

Succes i netværket

46 virksomheder var i dag repræsenteret til GOG’s netværksforum ved Hello Sales i Svendborg, og de gode historier om forretninger i netværket blev lystigt fortalt. I det hele taget er netværksforummet, som ligger 8 gange om året om morgenen en stor succes, hvor målet er mer-salg og styrkelse af netværk og relationer.

 

Handel i netværket

Netop Hello Sales, som mødet d. 5. april blev afholdt hos, har nydt godt af at komme ind i netværket. Markedsdirektør, Mette Uth fortalte om samarbejde med både Studie 3 og Kortermann IT, hvor Hello Sales med stor succes har fungeret som mødebooker for de to virksomheder.

Lasse Boldt som er en del salgteamet i Kortermann IT har været yderst tilfreds med samarbejdet:

– Når Hello Sales booker møder for os, er det i sidste ende vores eget ansvar at lave salget til møderne. Men Hello Sales har også været med til at målstyre mødebookningen, så det kun har været dem, der har været meget interesseret, som vi i sidste ende tager ud til. Det har genereret et omsætningsmæssigt overskud på over 5000 procent i forhold til det, vi har betalt til Hello Sales.

 

Også Ole Mouritsen, der til daglig arbejder for Digital Group har store roser til netværket, som han har brugt til både at handle i selv og fået noget den anden vej.

– Jeg brugte tømmervirksomheden Keld Herman til at lave et nyt køkken privat, og jeg har lige solgt en kopimaskine til Skiltefabrikken i Svendborg, så det beviser bare, at hvis man investerer i netværket, så skal der nok komme noget ud af det, fortæller Ole Mouritsen.