Tilbage til oversigt
Liga

Tak for den store interesse for GOG

DM-finalen mod Aalborg Håndbold var udsolgt, før der kom billetter til salg. Det skyldes, at GOG skal sikre billetter til sæsonkortholdere, sponsorer, og så har udeholdet krav på 10% af billetterne. Det sker ikke til almindelige ligakampe, at alle gør krav på alle deres billetter, men til en DM-finale mellem Danmarks to bedste hold, er der ingen, der misser kampen i hallen.

 

”Vi er selvfølgelig kede af, at vi er nødt til at skuffe mange GOG-fans, som gerne vil ind og se kampen. Det er også frustrerende for os, at vi er nødt til at sige nej. Vi ville ønske, vi havde pladser i hallen til alle, men det har vi desværre ikke. Det er også derfor, at vi igennem en årrække har arbejdet på at få en større hal. Og nu er det endelig ved at lykkes. Det glæder vi os meget til,” udtaler GOG-direktør Kasper Jørgensen.

 

Direktøren håber, at GOG’s mange fans uden billet til kampen har lyst til at komme til FANZONEN og se kampen på storskærm i stedet.

 

Skal man være helt sikker på at få plads i hallen til alle kampe, opfordrer Kasper Jørgensen til, at man køber et sæsonkort, der gælder til alle kampe – også europæiske.