Tilbage til oversigt

Tak for en fantastisk sæson

Kære alle med gule hjerter. Tak for en super god sæson på og uden for de 20 gange 40 meter.

 

På banen har ligaholdet leveret fantastisk. En finaleplads i pokalturneringen og en bronzemedalje var kun de færreste, der inden sæsonen havde turde drømme om, men ikke desto mindre er det der, vi står nu. Som i alle år har der været op og nedture, men der er ingen tvivl om, at opturene har været flest, og at der nu står Europa på programmet næste år, er bare endnu en fjer i hatten. 

Uden for banen er der også blevet leveret en super godt stykke arbejde. Omsætningen er endnu en gang steget, holdet omkring holdet præsterer bare år for år, og tilskuere og fans har igen vist, at den gule hær tæller mere end bare de syv på banen. GOG Arena er og har været en fantastisk hjemmebane, som hjælper drengene til at drive de sidste procenter ud af de mørbankede kroppe gang på gang. 

Der skal også lyde en stor tak til alle GOG’s trofaste sponsorer, som er med til at gøre det hele muligt. Uden alle sponsorerne, de frivillige, tilskuere og holdet bag holdet, var det ikke muligt at levere tophåndbold i GOG Arena.

 

Nu går administrationen på ferie i juli måned, men allerede fra starten af august, arbejder vi igen frem mod den nye sæson, som forhåbentligt kommer til at byde på ligeså mange gode oplevelser som den forgangne. Hav en rigtig god sommer, og så glæder vi os til at se jer igen til næste sæson.