Liga

Torsdag aften var der dømt revanche i Machineseeker EHF Champions League, da de forsvarende mestre fra SC Magdeburg kom på besøg i udsolgte Jyske Bank Arena.

Rammerne var sat til et brag af en kamp. De første fem minutter forløb meget på udebaneholdets præmisser, og drengene kæmpede med at sende bolden ind bag Magdeburgs keeper. Og efter de første 10 minutter var stillingen 2-7. Et GOG mandskab der kom frem til fine chancer, men den sidste skarphed manglede. Forsatte brændte chancer var et tema der bliver ved med at gå igen i de første tyve minutter af kampen, men heldigvis var det også tilfældet hos Magdeburg. 6-10 efter tyve minutter er målfattigt taget begge mandskabers vanlige spillestil. Drengene kunne gå til pause bagud med fire mål (13-17)

Efter ellers hvad der ligenede comeback-lignede antræk i første halvleg blev desværre kun i første halvleg. Magdeburg kom flyvende fra anden halvlegs start og kunne efter 11 minutter score deres 24. mål, således at stillingen var 16-24. På trods af måltavlen ikke var med GOG, så skal Kasper Teglgaard fremhæves. En af de yngre kræfter der går ind helt uimponeret , og gør en forskel i de gules forsvar og angreb. Drengene kunne gå ind i sidste ti minutter af kampen bagud med ni mål.

Drengene taber desværre 25-32 til de forsvarende mestre fra SC Magdeburg