Tilbage til oversigt
Liga

Thulin til europæisk storklub

Når sæsonen 2023-2024 går på hæld, siger GOG farvel til den svenske målmand Tobias Thulin, der fortsætter karrieren i en af Europas allerstørste klubber, Pick Szeged i Ungarn.

Thulin kom til GOG fra Stuttgart før sæsonen 2022-2023 på en toårig aftale, og har siden sammen med Matthias Rex Dorgelo været med til at hente både DM-guld og pokaltitel, ligesom han var med til at spille GOG i kvartfinalen i Champions League i sidste sæson.

Og netop de meritter er ifølge direktør Kasper Jørgensen væsentligt medvirkende til, at Thulin nu har fået mulighed for nye spændende eventyr i en europæisk storklub. Ganske som det var svenskerens drøm.

“Tobias kom til GOG som landsholdsmålmand og Europamester med Sverige, og at han overhovedet valgte Sydfyn var et bevis på klubbens gode omdømme blandt spillerne i Håndboldeuropa. Og nu kan vi så igen se tilbage på et forløb, hvor GOG gør en god spiller til en topspiller med masser af international erfaring, som selvfølgelig får masser af attraktive tilbud,” siger Kasper Jørgensen, som kan røbe, at planerne for en afløser i buret skrider frem som ønsket:

“Vi er langt i processen, og jeg forventer, at vi inden længe kan løfte sløret for, hvem der er målmænd i GOG efter sommerpausen. Som sagt er der rigtig mange spillere, der gerne vil til GOG som et led i deres karriereplaner, og jeg er sikker på, at vi også fremover vil glæde os over en sidste skanse, der har evnerne til at lukke ned, når pointene skal sikres.”