Tilbage til oversigt

TID TIL TEAMBUILDING

Torsdag til lørdag i forrige uge stod den på træningslejr for GOG mandskabet i Sønderjylland, hvor samarbejde og sociale relationer var øverst på listen. Der blev selvfølgelig også spillet en del håndbold, da holdet mødte Ystad IF i en træningskamp torsdag, og havde et håndboldpas både fredag og lørdag.

Træningskampen endte med en sejr på 40-36 over det svenske hold Ystad IF.
– “Vi spillede hvad man i trænertermer kalder en jammerlig træningskamp. Dog var der mange fine elementer i spillet, og angrebspillet var til dels godtkendt – dog er det ikke godkendt at lukke 36 mål ind” udtaler cheftræner Nicolej Krickrau.

Når der ikke blev kastet med bold, blev der blandt andet kastet med vandmeloner, spillet volleyball, smurt holdkammerarter ind i madolie, kørt mountainbike, sejlet i kano og styrket det sociale sammenspil og samarbejdsevnerne.

– “Drengene har gået frisk til den, og har virkelig åbnet op og taget flot imod de nye spillere. Jeg har været rigtig glad for det udbytte jeg har set i weekenden samt drengenes engagement” siger cheftræner om teambuildingturen og fortsætter:

– “Vi har en gammeldags romantisk tankegang omkring at, jo mere tillid vi har til hinanden samt jo stærkere sociale relationer vi har i gruppen, jo større chancer har vi for at præstere på de 40×20”.

Der blev også tid til at snakke målsætingen i weekenden, og ønsket er det samme som tidligere – GOG sport vil kontinuerligt være i top 4 – men drømmen om DM Guld er selvfølgelig ikke forsvundet siden sidste sæson.
Der skal også med, at GOG holdet i den kommende sæson skal teste at spille Champions League, hvilket er første gang for mange af spillerne.

– “Det har været en helt vildt sjov weekend. Jeg har prøvet utroligt mange ting, jeg aldrig troede jeg skulle prøve og jeg har set nye sider af mine holdkammerater. Vi blev presset både fysisk samt psykisk, men alt var med et smil på læben” udtaler Emil Jakobsen efter weekendens program. 

Om teambuildingen har givet pote kan muligvis allerede ses på banen til de kommende træningskampe. Tirsdag d. 13/8 møder GOG Skanderborg Håndbold i Højbyhallen kl. 18.30, og Onsdag d. 14/8 møder de Skjern Håndbold i Langeskov samme tid.

Kom og støt drengenge og se de nye GOG’ere i aktion! #viergog #gogsport