Tilbage til oversigt

Til smilets by igen

Søndag eftermiddag spiller GOG den femte finale ud af seks, når de skal til smilets by for at møde Århus.

Scenarierne er klare inden morgendagens kamp. Får GOG et point samtidig med at Kolding vinder over Aalborg, så er GOG i semifinalen. Hvis Aalborg derimod slår Kolding, bliver det hele først afgjort på onsdag, når nordjyderne skal til GOG Arena.

 

Århus har været så uheldige som man næsten kan være i dette slutspil. Efter en fantastisk flot sæson, hvor de meget fortjent sluttede på en tredje plads, fik deres førstemålmand, Emil Nielsen, konstateret meningitis og var ude resten af slutspillet. Herefter blev deres topscorer, Torben Petersen, korsbåndsskadet i en pokalkamp mod Tønder. Ligesom en håndfuld andre skader på nøglespillere ligeledes har ramt truppen på det værst tænkelige tidspunkt. Og hele misæren startede faktisk med, at Århus fik frataget et ekstra point, da Koldings anke faldt ud til KIF’s fordel. Det har i sandhed været Murphys lov for Århus. ”Alt hvad der kan gå galt, vil gå galt.”

 

Det betyder samtidig, at Århus som det eneste hold i puljen har udspillet deres rolle i dette slutspil. Men mon ikke de vil slutte godt af for hjemmepublikummet i Ceres Arena, der har støttet dem flot hele sæsonen.

 

For GOG er det som sagt endnu en finale. Holdet har spillet et fantastisk slutspil, og vil give deres højre arm for en plads i en semifinale. Alle mand er klar og opsat på at tage to point med hjem fra smilets by.

 

Kampen fløjtes op søndag kl. 15.00 og vises direkte på TV2 sport.