Tilbage til oversigt

To nye corona-tilfælde hos GOG

To ligaspillere blev i sidste uge testet positive for COVID-19 og isolerede sig med det samme fra de andre på holdet. Resten af truppen modtog negative testresultater og måtte derfor fortsætte træningen og spille weekendens kamp mod Lemvig-Thyborøn.

 

I dag er der så igen to omkring holdet, der har modtaget en positiv coronatest. Denne gang er det cheftræner Nicolej Krickau og højrebacken Emil Madsen, som er testet positive med COVID-19. Begge er straks sendt i isolation.

 

Den nye situation gør, at GOG ikke rejser til Slovenien i morgen og spiller European League. I stedet sender GOG nu samtlige spillere og alle omkring holdet i isolation for en sikkerheds skyld.

 

”Selvom vi gerne må stille op med de spillere og trænere, som har modtaget en negativ test, så har vi valgt at sende alle i isolation i håbet om at bryde smittekæden. Det mener vi, er det mest sundhedsmæssige ansvarlige at gøre overfor både vores egne spillerne og vores modstandere,” siger GOG-direktør, der naturligvis er ked af situationen.

 

GOG vil nu gå i dialog med Fredericia Håndbold, som efter planen kommer til Phønix Tag Arena på lørdag til et opgør i ligaen.