To vigtige point mod REHH

Der var lagt op til et tæt og intenst opgør, da Ribe-Esbjerg lørdag eftermiddag gæstede GOG Arena.

GOG kom ellers godt fra start og var foran 3-1 og 6-2, men fra stillingen 8-3 gik alt for meget pludselig Ribe-Esbjergs vej. En scoringspause på næsten ni minutter mod et tændt Ribe-hold samt en Sebastian Frandsen i målet, gjorde det surt for GOG.

Efter 26 minutters spil kunne Ribe-Esbjerg derfor udligne til 8-8.

Frem mod pausen blev der byttet mål og GOG kunne efter de første 30 minutter gå fra banen med ét mål op til de jyske gæster.

Pausestilling 9-10.

10 minutter inde i 2. halvleg kom Frank Mikkelsen på mål og han startede forrygende med tre redninger i streg – lige det holdet havde brug for. Efter 45 minutter stod det 14-16.

Med et stærkt forsvar i ryggen og en solid indsats i målet fik GOG vendt kampen.

Med otte minutter tilbage udlignede Aku Kreutzmann til 17-17 og Mikkel Møller kunne fire minutter senere bringe GOG foran 19-18 på kontra. Det fik stemningen helt op og ringe i GOG Arena.

I de sidste minutter kunne alt ske og spændingen var intakt. Heldigvis kunne ‘de gule’ holde hovedet koldt. Med 40 sekunder tilbage satte Mark Strandgaard det afgørende mål ind på straffe til 20-18.

Kampen endte 20-18 efter en ægte herrefight.

Næste hjemmekamp er d. 17. december mod SønderjyskE.