Tilbage til oversigt

Tobias Møller: Mærkeligt, men jeg glæder mig

Han er født og opvokset i Gudme og har brugt en stor del af sit liv i hallen. Nu vender Tobias Møller ”hjem” til SU’VI:T Arena og møder sin barndomsklub for første gang.

 

Tirsdag aften spiller GOG sæsonens hidtil vigtigste kamp mod Århus Håndbold på hjemmebane. Det er kvartfinalen i pokalturneringen. Vinderen går i Final4, der betyder meget for klubberne både sportsligt og økonomisk.

For en spiller på banen bliver det en helt særlig kamp. Tobias Møller, der næsten hele sit liv har spillet i gult, skal nu besøge sin tidligere hjemmebane efter skiftet i sommerferien til Aarhus.

 

– Det bliver selvfølgelig mærkeligt at komme tilbage til Gudme og spille. Jeg tror faktisk aldrig, jeg har prøvet det før. Måske engang, da jeg var på efterskole. Sidst jeg var væk (og spillede i Aalborg, red.), spillede GOG i 2. div. efter konkursen, så jeg har aldrig prøvet at stå på den “forkerte” side, fortæller Tobias Møller.

 

– Men jeg glæder mig enormt meget til at komme tilbage og mærke stemningen. Og så håber jeg, vi kan drille dem, selvom jeg vil mene, GOG har favoritværdigheden. Jeg synes, vi har spillet rigtig godt i de første mange kampe og er sikker på, vi kan byde dem op til dans.

 

Århus Håndbold ligger lige nu på en fjerdeplads i ligaen. GOG er nummer et. Så det er to formstærke hold, der mødes om den vigtige plads i Final4. Tobias Møller er også glad for sæsonstarten i den orange trøje.

 

– Det går rigtig godt med at spille i Århus Håndbold. Vi skulle lige bruge nogle træningskampe på at finde den rigtige måde at spille på, men synes efter hånden det er ved at se okay godt ud. Jeg er glad for jeg har fået lov til at blive i rollen som playmaker, som jeg også sluttede af med i GOG.

 

Når familien Møller skal deres vante gang til SU’VI:T Arena på en kampdag, så skal de for første gang i heppe på de gule.

 

– Jeg tror (og håber), at mine forældre vælger at holde med Århus håndbold, men det ved man jo aldrig. Jeg tror dog, at de har valgt et par mere neutrale pladser end de plejer, lyder det fra Tobias Møller.

 

Pokalkvartfinalen mod Århus Håndbold er tirsdag aften kl. 20.30 i SU’VI:T Arena og kan også følges på TV 2 Sport.