Tilbage til oversigt

Tobias Møller: Vi skal stadig kæmpe r…. ud af bukserne

Hvor GOG i søndagens udebanedyst mod Aalborg var klar underdog, vil stillingen før kampen mod KIF Kolding København næppe tillade de gulblusede samme status onsdag: GOG ligger med i toppen af pulje 1 med 4 point, mens KIF lukker ledet og er uden point efter to kampe.

Ikke desto mindre er Tobias Møller sikker på, at kravet til spillerne er det samme, hver gang de går på banen i resten af sæsonens kampe.

“KIF har et rigtig godt hold, og de spillede virkelig godt, da jeg så dem mod Aalborg. Jeg vurderer kampen til at være 50/50. Der er ingen tvivl om, at vi skal stadig kæmpe r…. ud af bukserne for at slå dem, og det skal vi i alle slutspilskampene, for ellers taber vi, lige meget hvem vi møder, konstaterer Tobias Møller.

 

Tobias Møller, der er af GOG-avl og begyndte sin håndboldkarriere i klubben, drømmer om slutte sæsonen bedre end sidste sæsons bronzemedalje, og han er ikke i tvivl om, at de to indledende sejre er en god begyndelse, men han understreger, at godt begyndt altså kun er halvt fuldendt.

 
“Vi skal bygge oven på hele tiden, og ikke mindst skal vi holde vores angrebsspil på samme høje niveau, som det har været hidtil. Vi ved, at vi har det, der skal til mod alle modstanderne, og mod Aalborg fik vi bevist, at vi bare skal holde fast i vores aftaler og klø på, selvom vi kommer bagud og det ser svært ud. Vi kan gøre det,” forklarer Tobias Møller, der var overrasket over, hvordan kampen i Gigantium udviklede sig til at slutte med en særdeles overbevisende GOG-sejr.

 

“Det var lidt surrealistisk, at vi endte med at være så dominerende mod Aalborg. Den havde jeg ikke lige set komme, og jeg har aldrig set dem falde sammen sådan som de gjorde mod os. Det er helt sikkert, at det giver os noget selvtillid at tage med videre,” siger han.

 

“Vi er blevet gode til at til at udnytte hinandens kompetencer, hvor vi sætter spillet op, så vi alle ender i de situationer, hvor vi er bedst. Det gik rigtig godt mod Aalborg, hvor vi også fik fordelt scoringerne over mange spillere,” siger den “forhenværende” venstrefløj, der også selv har fået at vide, at han skal true modstanderne mere i sin nuværende position som center.

“Jakob Larsen har sagt til mig, at jeg skal skyde noget mere, så de ikke bare kan nøjes med at stå og kigge på mig, og det er selvfølgelig sjovest, når det går godt, som det gjorde mod Aalborg.”

 

Næste hjemmekamp er mod netop Aalborg Håndbold – du kan købe billetter lige hér