Tilbage til oversigt

Tophåndbold i Gudme – også med kvinder

Søndag aften er der igen kvindehåndbold på højt niveau i SU’VI:T Arena. Gudme HK damer spiller første hjemmekamp efter oprykningen til 1. division, hvor en spændende sæson venter.

Det er en del år siden, at der var kvindehåndbold fra de øverste hylder i Gudme. I dag er GOGs ligalicens hos Odense Håndbold. Men nu er Gudme HKs kvinder rykket i den næstbedste række, så nu er der igen store kvindekampe på Sydfyn.

– Vi glæder os rigtig meget til første den hjemmekamp og håber på, at mange vil blive hængende i hallen og støtte op om projektet og pigerne. Der er jo GOG Cup hele weekenden, fortæller Gudme HKs træner Thomas Brandt Nyegaard.

Modstanderen er Lyngby, der ligesom Gudme HK også tabte sæsonpremieren i sidste uge, så der er meget på spil i forhold til at komme med i tabellen, mener Thomas Brandt Nyegaard.

– Nu har vi været i kamp, fået smagt på 1. division og hentet noget erfaring med til kampen mod Lyngby søndag. Det betyder forhåbentlig, at vi får en god og tæt kamp med Gudme-pigerne som vinder.

Gudme HK er en flok unge og talentfulde spillere – krydret med en smule rutine, men den vigtige rutine skal der hentes endnu mere af i løbet af sæsonen. En sæson i rækken under ligaen skal være med til at udvikle holdet.

– Det store mål for sæsonen er at få en masse erfaring og selvølgelig at være en del af 1. division næste sæson også, lyder det fra Gudme HKs træner.

Kom og se Gudme HKs første hjemmekamp mod Lyngby på søndag kl 18.00 i SU’VI:T Arenas hal 2 (“den gamle hal”).