Tilbage til oversigt

Topscorer gør comeback

Efter næsten 10 måneder uden for banen er GOGs tidligere topscorer Andreas Holst på vej tilbage.

 

127 mål blev det til og den syvende mest scorende spiller i ligaens grundspil i sidste sæson. Men før de sidste vigtige kampe blev Andreas Holst korsbåndskadet og har måtte se til fra sidelinjen lige siden. Der er gået næsten 10 måneder. Et langt forløb med genoptræning er ved at være slut, og nu kan 22-årige Holst se frem til et comeback og flere mål for GOG.

 

– Forløbet med genoptræning er gået godt. Efter jeg blev opereret, er det stille og roligt gået fremad. Derudover har der været mulighed for at få styrketrænet lidt ekstra her i skadesperioden, hvilket forhåbentlig kan gavne mig, når jeg kommer tilbage på banen, fortæller Andreas Holst.

 

GOGs sundhedsstab består af speciallæge Andreas Fricke, fysioterapeuterne Anja David Greve og Mads David Thorsen fra ADG Fysioterapi i Odense og kiropraktor Hanne Nøddeskou-Fink fra Kiropraktisk i Svendborg. Andreas Holst er godt tilfreds med sit forløb med de forskellige faggrupper.

 

– Sundhedsteamet har været rigtig godt. De har stået for daglig behandling samt træning. Samarbejdet har gjort, at min hverdag har bestået af behandling og træning i de sidste syv måneder, som jeg havde som ønske.

 

Derudover har Andreas Holst haft mulighed for at låne et særligt løbebånd hos FTO – Funktionel Fysioterapi i Odense, som GOG fik lavet en aftale med. Det gavnede mig meget i min opstartsfase af genoptræningen, fortæller den hårdskydende nordjyde.

 

Direktør Kasper Jørgensen er også tilfreds med forløbet, der blev en lille smule forsinket, fordi Andreas Holst havde problemer med at strække knæet ud. Derfor måtte læge Andreas Fricke udskyde operationen. Men bortset fra det, er det gået godt.

 

– Jeg er meget imponeret over Andreas Holsts indsats. Han har virkelig givet den en skalle. Han har hevet alt ud af kalenderen for at genoptræne, fortæller Kasper Jørgensen.

 

Ud over indsatsen fra to-meter-manden Holst er direktøren også tilfreds med sundhedsstabens håndtering af forløbet. Der har været en god dialog de forskellige faggrupper, trænerne og ledelsen imellem. Det er en fornøjelse at følge fra min stol, hvordan de forskellige grupper arbejder sammen, lyder roserne fra Kasper Jørgensen, der ser frem til igen at se Andreas Holst i den gule trøje.

 

Det gør Holst også. Et comeback er lige forude. I løbet af de næste to uger vil der igen står nummer 15 på holdkortet hos GOG.

 

– Det er selvfølgelig rart, at man snart er tilbage på banen. Jeg er begyndt at være mere og mere med i haltræningen, og jeg glæder mig til at hjælpe holdet på banen. Specielt når vi har et så presset program med mange kampe, siger Andreas Holst.