Tilbage til oversigt

Torsten Laen bliver sportschef i GOG

For lidt mindre end tre måneder siden fik Torsten Laen lagt karrierens sidste medalje om halsen, da han sammen med holdkammeraterne i GOG lod sig hylde som bronzevinder samtidig med, at han lod sig pensionere som håndboldspiller.

 

Nu er Laen atter klar til at tørne ud for GOG, men denne gang er pladsen på stregen skiftet ud med et mindre fysisk arbejde som sportschef i klubben.

 

“Vi er rigtig glade for, at vi fortsat kan trække på Torstens mange kompetencer i vores kamp for at etablere GOG som et fast tophold i den bedste række. Torsten kommer til at indgå i et tæt samarbejde med administrationen, med trænerteamet Nicolej Krickau og Mathias Albrektsen og så kommer han til at være et bindeled til spillerne,” siger direktør Kasper Jørgensen om aftalen, der er trådt i kraft.

 

“Det er en helt ny funktion i GOG, og der er ingen tvivl om, at vi skal tilpasse setuppet løbende, så vi får det mest mulige ud af de kompetencer, vi har i klubben. Som en top 4-klub er det også oplagt, at vi sørger for at have et top-4 setup bagved, og det er det, vi stiler mod at opbygge,” siger Kasper Jørgensen.

 

Og netop indsatsen for at finde det perfekte sportslige setup glæder Torsten Laen sig til at komme i gang med.

 

“Det er jo relativt kort tid siden, at jeg sluttede med at spille håndbold, så jeg er stadig helt tæt på klubben, på spillerne og på trænerteamet. Jeg har ganske vist ikke savnet sæsonopstarten, men jeg glæder mig meget til at få en ny dimension med af sporten, hvor jeg nu kommer om på den anden side af bordet,” siger Laen og understreger, at han i høj grad er et supplement til det eksisterende team.

 

“Alt det sportslige er jo på plads til den sæson, der begynder nu, så vi skal snarere arbejde med alle de faktorer, som vi kan optimere. Det betyder, at jeg skal sparre med trænerteamet, at jeg skal være med til at sikre, at vi har trivsel i truppen, og så skal jeg være Kasper Jørgensens forlængede arm i det administrative arbejde, når det giver mening,” fortæller Torsten Laen.

 

Foruden opgaverne i GOG vil Torsten Laen fra den 1. september være tilknyttet rekrutteringsvirksomheden PeopleLink. Her får han sin primære gang med en titel som konsulent, og jobbet hos PeopleLink handler om at hjælpe virksomheder med kompetenceafklaring og rekruttering af nye medarbejdere.