Tilbage til oversigt

Tour de GOG gav 869.503 kr i klubkassen

869.503 kroner til klubkassen. Det blev resultatet, da GOG tirsdag aften afviklede det tilbagevendende sponsorcykelløb Tour de GOG under lidt usædvanlige forhold. På grund af corona-krisen var der tale om et arrangement, hvor en stor del af gæsterne så med hjemme fra stuerne, mens cykelformændene var på online fra AV-center i Odense.

I forbindelse med cykelarrangementet blev der hentet 629.503 kroner, støttepakkerne indhentede 217.000 kroner og endelig gav auktionen over sidste sæsons trøjer 23.000 kroner.

“Det er da meget godt. Det kræver en stor hånd fra publikum her og hjemme i stuerne. Det skal vi sige tusind tak for, for det er det, der gør, at vi i GOG har vundet medaljer tre år i streg, og at vi har et hold som kan spille med om medaljerne igen næste år. Og gerne de allerbedste af slagsen,” lød det fra en glad direktør Kasper Jørgensen, da han stadig svedende efter cykelstrabadserne gjorde status efter indsamlingen.

“Kæmpestor tak til alle, der har været med. Specielt til cykelformændene, der endnu engang har været fantastiske støtter for os, fordi de har været ude at samle ind til GOG. Denne gang har de endda været ude to gange, fordi vi blev afbrudt af corona-krisen. Det er et flot resultat, og det er et resultat, som ingen havde turdet håbe på på forhånd. Så det har været en god, gul aften med penge i kassen, lidt håndbold og så nogle penge i kassen,” lød det videre fra direktøren.

Mens Bestyrelsesformand Hemming Van havde overladt pedalerne til andre, var han også med på scenen, da cyklerne var stillet i stativet, og ganske som Kasper Jørgensen, var Hemming Van imponeret over resultatet.

“Det her var meget langt væk, da vi sad efter KIF-kampen i en mennesketom hal og var dybt skuffede over, at arrangementet var blevet aflyst,” sagde bestyrelsesformanden, som har været taknemmelig over den støtte fra det offentlige, som med hjælpepakkerne har været med til at holde de truende, mørke skyer over GOG på afstand:

“Til gengæld var vi meget spændt på at finde ud af, hvordan opbakningen i øvrigt ville være, og på hvor hårdt den her krise havde ramme vores trofaste støtter. Der har vi jo set her i aften, at der er en utrolig opbakning. Og de tilkendegivelser, vi har fået om støtten til næste sæson giver mig en tro på, at selvom vi ikke kommer uskadt igennem krisen – det er der ingen, der gør – men jeg er fuld af fortrøstning,” konstaterede Hemming Van.