Tilbage til oversigt

Traditionen tro: Flæskesteg til GOG efter sejr over Kolding!

Traditionen tro! Flæskesteg til GOG efter sejr over Kolding! Se med ved Annette Kildelund og få historien hvorfra tradionen stammer fra.

Det blev til en sejr i Herreligaen tirsdag aften over KIF Kolding og torsdag aften efter træning nyder GOG-mandskabet en velfortjent middag. Tilberedt og serveret af Annette Kildelund bliver holdet sendt godt afsted mod Rusland og Moskva til næste EHF Champions League kamp!

Annette Kildelund fra Café GOG har en opskrift og den ser således ud;

Flæskestegen er købt ind ved BF-OKS A/S. Stegen sættes i en bradepande med vand. Vandet skal dække stegen 1/3 del. Der kan fyldes på stegen efter behov under stegning.

Der skal godt med salt på sværene. Stegetiden er på ca. to timer og 175 grader. Eventuelt de sidste 5-10 min. ved 220 grader.

Og så skal man gerne have vundet en håndboldkamp over Kolding dagene inden servering! Flæskestegen serveres selvfølgelig med kartofler og sovs!

Det var stregspiller Lars Hald som i sin tid spurgte Annette Kildelund om holdet kunne få flæskesteg, hvis de vandt over Kolding. Det er nu nogle år siden, og traditionen holdes stadig ved hævd!

#GOG #viergog #flæskesteg