Tilbage til oversigt
Liga

Trænerkabale på plads til næste sæson

GOG har nu fået styr på brikkerne, der på sidelinjen skal sikre flere titler til klubben. 37-årige Rasmus Bertelsen bliver assistenttræner for ligaholdet, og Mikkel Voigt Frederiksen vender tilbage til sit job på Oure Skolerne og funktionen som talentchef i GOG.

”GOG er jo en helt særlig klub i dansk håndbold, så da jeg blev kontaktet af Kasper Christensen om at komme med som assistenttræner, kriblede det med det samme i maven. Jeg kunne bare mærke, at det var så stor en chance, at det kunne jeg ikke sige nej til.”

Sådan fortæller Rasmus Bertelsen, der er lige nu assistenttræner for herreholdet i Grindsted Håndbold, der ligger i toppen af 1. division. Derudover har han selv spillet ligahåndbold i 16-17 år i både Fredericia HK, Ribe-Esbjerg HH og SønderjyskE.

”Jeg har spillet mod GOG mange gange, også da de lå i den næstbedste række og kæmpede for oprykning. Og så har jeg spillet med flere af de store profiler fra GOG. Både Peter Henriksen, Kasper Nielsen og Søren Haagen. For mig er det en helt særlig klub,” fortæller han.

I Fredericia spillede Bertelsen på hold med Kasper Christensen, og i SønderjyskE var den kommende GOG-træner på sidelinjen og var træner for Bertelsen og holdkammeraterne. Derfor kender de Bertelsen og Christensen hinanden ret godt.

”Vi har en rigtig fin relation og sparrer godt med hinanden, og så er vores kompetencer også en ret god kombination, vil jeg mene. Mine evner er især på det defensive område, så det kommer jeg til at have fokus på, når vi starter op i GOG. Se på forsvaret og udvikle det – men også udvikle de unge, der er rigtig gode på angrebsdelen, men som måske kan blive endnu bedre på det defensive.”

Danmarks bedste trænerteam

Med Kasper Christensen og Rasmus Bertelsen på plads som trænere til den kommende sæson, betyder det samtidig, at Thomas Brandt Nyegaard og Mikkel Voigt Frederiksen stopper på ligaholdet. Thomas Brandt Nyegaard takkede ja til at hjælpe GOG, (hvor han i mange år har været aktiv og frivillig), da holdet skulle have ny træner i efteråret. Han vender til sommer tilbage til sit civile job. Mikkel Voigt Frederiksen fortsætter i GOG, men vender tilbage til jobbet som talentchef.

”Det har hele tiden været planen, at jeg skulle tilbage til mit job på Oure Skolerne, til trænerjobbet på U17 og U19 og arbejdet som ansvarlig for talenterne i klubben. Og det glæder jeg mig utrolig meget til. Selvfølgelig er det spændende at være ligatræner i GOG. Og ekstra sjovt, når vi vinder titler, men jeg brænder for at træne de unge talenter, og man kan ikke begge dele. Jeg er sikker på, at det bliver et godt setup med Kasper og Rasmus til den kommende sæson, og jeg glæder mig til at arbejde sammen med dem og alle de fantastisk dygtige talenter i GOG,” siger Mikkel Voigt Frederiksen.

Også GOG-direktør Kasper Jørgensen er tilfreds med den måde, at trænerkabalen er gået op på.

”Jeg mener faktisk, at vi nu har fået Danmarks bedste konstellation til den kommende sæson, og det er jeg utrolig tilfreds med. Derudover er det rart at have styr på den del. Der er ro på. Så nu kan vi koncentrere os om at få holdet på plads til den kommende sæson, men selvfølgelig også på de store opgaver, der jo heldigvis stadig er i denne sæson,” udtaler direktøren.

Rasmus Bertelsen ser også frem til arbejdet i det kommende trænerteam til sommer. Det civile job i medicinalvirksomheden 2care4 i Esbjerg er skruet ned på halv tid, så han kan give den fuld gas i GOG.

”Jeg glæder mig rigtig meget. Det bliver utrolig spændende at skulle være med til at få sat et slagkraftigt GOG-hold op til den kommende sæson. Og så tager jeg da også gerne en af de berømte guldfester i Gudme. Det går vi da efter,” slutter han.