Tilbage til oversigt

Travle GOG-spillere afsted med landshold

I denne uge er der pause i ligaen, da ugen er sat af til diverse landshold. Og det er ganske mange GOG’ere, der er blevet kaldt til samling på diverse landshold.

 

GOGs stærke højreback Niclas Kirkeløkke bruger ugen med det danske landshold, der spiller to EM-kvalifikationskampe mod Ukraine og mod Færøerne. 

 

Mens Kirkeløkke er i aktion med A-landsholdet, er Emil Lærke, Lukas Jørgensen, Mathias Gidsel, Frederik Bo Andersen og Victor Bang alle til landsholdssamling med U21-landsholdet, og ved U19-landsholdets samling finder man Emil Madsen, Oliver Wosniak, Anders Beuschau, Jens Damgaard og Niklas Lundgren.

 

Foruden de 11 danskere, der er i aktion på landshold i forskellige aldersklasser, er Oscar Bergendahl kaldt til samling med det svenske ligalandshold, der skal møde Japan i to testkampe i Märsta, Sverige.

 

GOG holder pause på andenpladsen med samme antal point som BSV på førstepladsen. BSV er det eneste mandskab, der har besejret GOG i de første 9 kampe, hvor der i øvrigt er hentet 7 sejre foruden den uafgjorte kamp mod KIF Kolding lørdag.

 

GOGs næste kamp er lørdag i næste uge – den 3. november – hvor SønderjyskE kommer på besøg i SU’VI:T Arena i Gudme kl 16.00.