Tilbage til oversigt

Tre DM guld på en dag

Søndag d. 1. maj skulle blive en historisk dag. Ikke alene skinnede solen fra en skyfri himmel, men tre drengehold i GOG kunne sikre sig DM guld i deres respektive aldersrækker.

 

U14 var på hjemmebane i Gudme, og de sikrede sig allerede lørdag titlen, da de på overbevisende vis først slog TIK Tåstrup med seks mål, og i lørdagens anden kamp smadrede Skive med 11. Resultaterne flaskede sig således, at drengene i søndagens sidste kamp allerede var sikret DM-guldet men også her blev det til en hel suveræn sejr på 28-22 over AGF.

Kæmpe stort tillykke til spillerne og lederne på U14 holdet med en ganske overbevisende DM-titel.

 

U16 spillede DM i Fredericia, og det var et drama uden lige da GOG/Oure sikrede sig finalepladsen lørdag ved at slå hjemmebaneholdet fra Fredericia med et enkelt mål scoret nærmest i sidste sekund. Så spændende skulle det ikke blive, da GOG i finalen kvaste Skanderborg med 10 mål.

Også et kæmpe tillykke til spillerne og trænerne på holdet, hvor samarbejdet mellem Oureskolerne og GOG endnu engang viste sin klasse.

 

U18 spillede DM i Ringsted, og her var det et ekstremt forberedt GOG-hold, der udraderede Ikast i semifinalen ved at vinde med 20 mål. 38-18.

I finalen skulle de gule så møde Århus, som de har tabt til i de seneste to års finaler for U18 hold. I dag kom revanchen så, og U18 kunne lade sig hylde med en sejr på fire mål.

Der skal også lyde et kæmpe stort tillykke til spillere og ledere på U18 mandskabet.

 

 

GOG har dermed gjort rent bord på drengesiden. Uden at lægge hovedet på blokken tror vi, at det er en historisk præstation og kan ikke komme i tanke om, det nogensinde er sket før.

 

Det er endnu engang en understregning af, at det talentarbejde der finder sted i GOG er helt unikt, ligesom klubkulturen er med til at understøtte talenternes vilje til at gøre alt for sammenholdet og klubben.

 

Det tegner godt for fremtiden, hvor ligaholdet i mange år frem kommer til at nyde godt af den ungdom, der i dag har lavet en historisk præstation.