Tredje CL-hjemmekamp gav tredje sejr

GOG spillede denne søndag endnu et champions league opgør i Jyske Bank Arena og denne gang var det gæsterne Kadetten Schaffhausen fra Schweiz der blev slået med 35-30 og måtte tage tomhændet hjem.

GOG kom godt fra start i opgøret, Søren Haagen lukkede af i målet af og Stig-Tore Moen var skarp i modsatte ende. Trods en hurtig føring på 7-3 var gæsteren fra Schweiz ikke så nemme at ryste af. Pludselig stod der 11-10 og playmaker Jonas Schelker fra Kadetten Schaffhausen vakte problemer hos GOG forsvaret.
Efter en sikker pauseføring til hjemmeholdet på 18-15, startede anden halvleg ud med massere af tempo, men også udvisninger.

Indskiftede Emil Lærke og Viktor Hallgrimsson gjorde et flot indspring, og GOG kunne slutte opgøret med en sikker sejr på 35-30.

GOG ligger nu på en delt førsteplads i gruppe D sammen med CS Bucaresti – begge hold har 8 point efter 5 kampe.

Næste kamp for GOG er onsdag d. 6/11 hjemme i SU’VI:T arena mod Lemvig Thyborøn Håndbold.

Næste Champions League-opgør for GOG er søndag d. 10/11, hvor Kristianstad kommer på besøg i Jyske Bank Arena.