Tilbage til oversigt

Tredje gang er lykkens gang

Gudme HK’s start på sæsonen i kvindernes 1.divison er langt fra gået som ønsket. Hverken spillet eller resultaterne har flasket sig, og efter de første to kampe er der stadig ikke point på kontoen.

Holdet havde en ellers en rigtig god optakt til sæsonen, hvor en række fine resultater i træningskampene blev kronet med en flot 6 måls-sejr over det svenske ligahold Kristianstad. Siden den kamp er uheldene væltet ned over truppen.

 
Cecilie Nordstrøm, Sarah Kirkeløkke og Laura Eggert er alle blevet båret fra banen på grund af skader. Alle tre på grund af et vrid i fodleddet. De mange skader har betydet, at trænerteamet er blevet tvunget til at ryste posen hyppigere, end de havde forestillet sig.

 
”Sæsonoptakten har generelt været god, men bestemt også udfordrende. Vi har haft en stor udskiftning i truppen henover sommerferien, og der er kun tre tilbageværende spillere fra den forgangne sæson i truppen. Samtidig har vi været ramt af skader, og det har givet os udfordringer i forhold til det koncept, som vi gerne vil have på plads i såvel forsvar som angreb,” udtaler Kasper Andersen, B-træner for dameholdet og fortsætter:

 
”En af de spillere som har døjet med en skade, er Sarah Kirkeløkke, der slet ikke har været på banen i denne sæson. Det har været en stor svækkelse, for hun har spillet i klubben i mange år, og hun var udset til at være en af grundpillerne i midt-forsvaret. Den tjans har i stedet været givet til to af de nye, der har måttet stå med ansvaret for 3’er blokken i de første kampe. Det har så betydet, at vi har set flere sider af de mange nye spillere, og det er ikke så skidt, når vi husker på, at sæsonen kun lige er begyndt”.

Trods den vanskelige start har Kasper Andersen generelt ikke svært ved at finde lyspunkter i mørket, og han er ikke i tvivl om, at arbejdet med at forme holdet er på rette spor.

 

”Vi ville da gerne have stået med 4 point nu, og vi synes egentlig heller ikke vi har været så langt fra point i de to kampe. Vi stresser ikke over det rent resultatmæssige, men lægger i stedet en stor indsats i, at vi bevæger os videre i det koncept, vi gerne vil have alle mand til at arbejde ud fra. Vi skal fortsætte vores arbejde med at lære hinanden at kende både på og udenfor banen,” slutter Kasper Andersen.

Trods de to indledende nederlag er ambitionen uændret. Gudme HK skal spille med om en top 4-placering, og i den forbindelse er der naturligvis glæde over, at både Cecilie Nordstrøm, Sarah Kirkeløkke og Laura Eggert snart er klar til kamp igen. Samtidig har resten af truppen udnyttet en 14 dages kamppause til at arbejde videre med holdets fokuspunkter, og dermed er der lagt i kakkelovnen til Roskilde Håndbold, der kommer på besøg lørdag kl. 15.00 i SU’VI:T Arena.

Forhåbentlig bliver tredje gang lykkens gang.