Tæt på kvartfinale i EHF Cup

Efter en første halvleg, hvor de polske gæster fra KS Azoty-Pulawy SA var lidt for godt med, lykkedes det lørdag aften for GOG at spille sig et stort skridt nærmere kvartfinalerne i EHF Cuppen, da holdet vandt med overbevisende 41-29.

I kampens første 30 minutter havde de to forsvar ikke meget held med at forhindre modstanderne i at score, og at GOG overhovedet kom til pause med en føring på 21-19 var ikke oplagt.

Efter pausen forduftede billedet af en jævnbyrdig kamp endnu inden de sidste tilskuere havde sat sig igen. GOG kom hurtigt foran med 6 mål, og det punkterede totalt gæsterne, der som udgangspunkt ikke havde andet end æren at spille for. 5 minutter inde i anden halvleg var den også forsvundet.

Da THW Kiel samtidig slog Granollers i samme gruppe er GOG sikker på at slutte næstbedst, og i det store toer-regnskab, hvor de tre bedste toere fra de fire puljer går i kvartfinalerne, kræves blot et point i Spanien i næste weekend.