Tilbage til oversigt

TTH,Holstebro – GOG

Spændende udebanekamp i vente

Mandag aften skal vi forsøge at tage point i Holstebro

Ovenpå onsdagens flotte sejr over Skjern, har drengene fået lov at hvile lidt ud henover weekenden, men i dag skal de på den igen. Den står på udebanetur til Holstebro, hvor vi møder de meget formstærke TTH drenge.

Kan vi også vinde det opgør, vil det betyde endnu et kæmpe boost til holdet og at vi holder os på slutspilspladserne i den meget tætte liga. I det hele taget er det en meget vigtig uge vi går ind i. I dag gælder det TTH og fredag tager vi hjemme imod Aarhus. Så der går altså lidt tid før holdet kan få lov til at holde en velfortjent juleferie.

Forhåbentligt en ferie, hvor vi har 4 point flere på kontoen end vi har i dag. Men det er som bekendt to meget stærke modstandere vi skal op imod. I forhold til dagens modstander TTH, så er de placeret på 3. pladsen imens vi selv ligger nr. 7. TTH har været inde i en lang og god periode, hvor det er blevet til mange sejre og de er kravlet fra en placering midt i feltet, til nu nr. 3. På trods af adskillige skader og en i øjeblikket meget smal trup har holdet formået, lidt ligesom os, at samle sig sammen og skaffe de nødvendige point.

Med det i mente samt det faktum at vi er på udebane, gør det at TTH er favoritter til dagens opgør, men vi er ikke chanceløse, selvom det ikke er blevet til mange point på udebane i denne sæson. Det vil vi gerne lave om på i dag og kan vi dog bare komme med den samme energi og tilgang til tingene i aften i Holstebro, som vi har gjort det på hjemmebanen i de seneste kampe, skal der nok blive en tæt og spændende affære ud af det. Og det med muligheder for begge holdene.

Vi er fortsat ramt på skader og stiller med den samme trup, som hjemme mod Skjern. Det betyder at hverken Gøran eller Lasse Møller spiller.

Kampen spilles i aften kl. 19.30 og kan følges direkte på Fyens.dk og TV2 Sport.