Tilbage til oversigt

U18 DM med ligaislæt

I weekenden bliver der afholdt DM for U18-hold i Ringsted. GOG er både deltager på pige og drengesiden, og på drengesiden er der en håndfuld spillere som til daglig både træner og spiller med GOG’s ligahold.

 

To af spillerne har været en del med både til træning og kampe i den forgangne sæson. Højre back, Jon Andersen, og venstre fløj, Emil Jakobsen, repræsenterede blandt andet GOG til Final 4 stævnet i februar måned, hvor det blev til spilletid til begge unge drenge.

 

Derudover har venstre back, Frederik Krabbe, også fået debut i år i en pokalkamp mod TPI. Den sidste spiller er playmaker, Lasse Rosendahl, som endnu har sin debut på ligaholdet til gode, men fælles for alle fire spillere er, at de træner med GOG’s håndboldligahold minimum en gang om ugen.

 

Den sidste og femte person er ligaholdets assistenttræner, Mathias Albrektsen, som er cheftræner for U18-mandskabet.

 

Sidste år var U18-holdet under ledelse af selvsamme Mathias Albrektsen i finalen mod Århus Håndbold, men her måtte de tage til takke med sølvet. Holdet og klubben håber i år på at stå øverst på skamlen, når weekenden slutter med finalen på søndag kl. 15.00.

 

De øvrige hold til DM er Århus, Ikast og Ydun