Uafgjort i GOG Arena

Kampen mod Sønderjyske var den første kamp af tre inden for blot en uge i GOG Arena. To point kunne derfor varme gevaldigt, inden HCM og Skive de kommende dage skulle besøge den sydfynske fæstning. Sønderjyske var inden kampen placeret en smule bedre end hjemmeholdet, men det var altså bare med et point mere, så de to hold kunne altså bytte rundt på positionerne efter lørdagens kamp.

GOG lagde klart bedst ud og kunne efter otte minutter bringe sig foran med 6-2. Mange ting lykkedes i starten, mens Frank samtidigt fik rigtigt godt fat i de sønderjyske skytter. GOG delte fint scoringerne i mellem sig, og det var meget opløftende at se, at alle kom så godt i gang. Efter godt 11 min forlangte Sønderjyske deres første timeout, for her havde hjemmeholdet efter glimrende spil bragt sig foran med 7-3. Sønderjyske var dog langt fra slået endnu, og holdet spillede sig stille og roligt tilbage i kampen med fine angrebsaktioner. Da der var spillet godt 18 min var holdet kun to mål efter hjemmeholdet ved stillingen 10-8. GOG havde meget svært ved at finde åbningerne i et kompakt forsvar i den efterfølgende periode, og det begyndte virkelig at blive tæt igen. Da det så allermest tæt ud, begik Sønderjyske flere dumheder i forsvaret, hvilket kostede. Sønderjyske var i en periode i undertal med tre mand, og her rykkede GOG igen fra gæsterne. 10-8 blev vekslet til 16-10, før udeholdet igen reducerede nogen gange til 17-13, hvilket også var stillingen ved pausen. Intet virkede på dette tidspunkt til at være afgjort, og der var lagt op til en spændende anden halvleg.

Anden halvleg startede meget lige, hvor spillet bølgede frem og tilbage. Gæsterne fik dog efter fem minutter godt gang i spillet, hvor de hurtigt bringer sig helt tilbage i kampen igen. Med fire scoringer på stribe er stillingen pludselig 19-18. Comebacket var få minutter senere en realitet og Sønderjyske var pludselig helt tilbage i kampen ved stillingen 19-19. Ikke meget lykkedes for hjemmeholdet i denne periode, som ligesom mod Skjern havde yderst svært ved at få gang i angrebsspillet i anden halvleg. Da det så allermest sort ud, steppede Frank i målet virkelig op, og han havde flere afgørende redninger, som gjorde at Sønderjyske ikke rykkede fra. De to fulgtes ad i den næste periode, men Sønderjyske virkede bare skarpere, og det skulle desværre snart vise sig på måltavlen. Sønderjyske bragte sig med 10 min igen foran 22-24, men så vågnede hjemmeholdet igen. Med flere scoringer fra GOG mod slutningen af kampen, blev det en sand gyser, der skulle afgøres i de sidste sekunder. Sønderjyske havde muligheden for at afgøre det i sidste angreb, men GOG holdte stand og kunne tage det ene point i en intens affære. Slutresultatet blev 26-26 og for anden gang i sæsonen spillede de to mandskaber uafgjort.

Allerede på onsdag går det som bekendt løs igen i GOG Arena, når HCM kommer på besøg. Her skal drengene forsøge at sætte to point ind på kontoen igen.