Uafgjort sender GOG tilbage på førstepladsen

Lørdagens drama mod Skanderborg Håndbold ender med et uafgjort resultat 35-35 i Phønix Tag Arena. GOG var bag ud med tre ved pausen og med fem mål i løbet af anden halvleg, men får kæmpet sig flot tilbage i en kamp, hvor forsvar og målmænd aldrig rigtig fandt den normale rytme.

Mathias Gidsel og Frederik Bo Andersen scorede otte mål hver for GOG. Mathias Gidsel blev efter kampen kåret til Man of The Match af vores fans.

Det ene point var lige nøjagtig nok til at sende GOG forbi Aalborg Håndbold og op på førstepladsen i ligaen. Men kun et point foran nordjyderne med en spillerunde tilbage. GOG skal derfor vinde den sidste kamp, som er på udebane mod Fredericia Håndboldklub, for at være sikre på at slutte som nummer 1 i ligaen.