Tilbage til oversigt

Udskiftninger i administrationen

En ny sæson er så småt ved at gå i gang. Det betyder også en masse skift i alle klubber. Det gælder også i GOG Sport.

Lasse Kronborg, har valgt at trappe ned fra arbejdet i administrationen. Lasse vil stadigvæk være en del af den daglige gang på kontoret. Lasse skal nemlig fortsat stå for ansvaret for netværksforum og artiklerne til GOG avisen. Lasse har valgt at trappe ned, da han havde et ønske om at begynde at studere på universitet. Udover at stå for netværksforum og artikler, vil Lasse i den kommende sæson fortsat være en del af truppen i GOG.  

Vi har derfor valgt at tilknytte den tidligere GOG spiller, Mads Bruus. Mads var med til at spille GOG tilbage i ligaen i 2013 og spillede i klubben i fire sæsoner inden han rykkede til Drammen i Norge og derefter til Odder Håndbold. Mads er blevet ansat i administrationen som ny salgsassistent. Mads er uddannet indenfor HA i erhvervsøkonomi på SDU og har seneste været ansat i Odendo som salgsansvarlig. Vi ser frem til at gøre brug af Mads` evner på kontoret. Mads vil ligeledes være en del af truppen til den kommende sæson. Mads Bruus er højre back og er både stærk i forsvar og angreb.

Om skiftet udtaler Mads Bruus: ” Jeg havde nogle rigtig gode år sidst jeg var i GOG. Det var nogle rigtig gode oplevelser jeg fik da jeg spillede her, atmosfæren hernede er helt unik. Så da jeg fik muligheden for at komme tilbage og kombinere håndbold med kontor arbejdet så kunne jeg ikke sige nej, samtidig med det så er jeg også lige blevet far til en lille søn, så det at få muligheden for at komme tilbage, og starte familie op hernede, det var jo helt perfekt. Som man altid siger, engang gul, altid gul”

De næste 3 måneder har vi også fået muligheden for at få en studerende i sport og eventmanagement fra Dania i Randers i praktik. Steffen vil i de 3 måneder være en del af holdet på kontoret, hvor han vil få mulighed for at prøve en masse spændende opgaver i forbindelse med hans uddannelse.