Tilbage til oversigt

Udsolgt topkamp i SU’VI:T Arena

Tirsdag den 28. november mødes to af bejlerne til DM-guldet. GOG tager i mod Skjern Håndbold hjemme i SU’VI:T Arena. Et stort håndboldbrag i vente – og billetterne bliver revet væk.

 

Alle siddepladser i hallen i Gudme er allerede nu reserveret – GOG må melde udsolgt til opgøret mellem de to tophold i herrernes liga – GOG og Skjern.

 

– Det er en af de kampe, hvor vi godt kunne tænke os, at vi havde en større hal, for der er ingen tvivl om, at vi kunne have solgt mange flere billetter. Det er selvfølgeligt dejligt, at der er udsolgt af siddepladser allerede to uger inden opgøret, men samtidig lidt ærgerligt, at der ikke er plads til flere end der er, mener GOGs direktør Kasper Jørgensen.

 

Blandt fans, partnere og alle andre omkring holdet og klubben er der i øjeblikket en særlig stemning og fokus på de gulblusede fra Sydfyn. Og det skyldes GOGs resultater ind til videre i sæsonen, lyder det fra direktøren.

 

– Den store interesse skyldes selvfølgelig kampens karakter. Det er et absolut topopgør i 888ligaen. Samtidig kommer vi selv med mange kampe uden nederlag, og det gør, at interessen for GOG generelt er stigende, og at den specifikke kamp er en meget attraktiv vare, forklarer Kasper Jørgensen.

 

Der er dog stadig enkelte ståpladser tilbage, som kan købes via hjemmesiden – www.gog.dk