Tilbage til oversigt

Undertal og overtal skal forbedres

Når GOG i aften tager imod Tvis Holstebro i ligaen, er der nogle punkter, der skal forbedres siden skjernkampen, hvis de gule skal have to point.

”Vores undertalsspil var jo mere eller mindre katastrofalt mod Skjern. Fra det 20. til det 40. minut fik vi fem udvisninger, og de 20 minutter taber vi 13-3. Det er bare ikke godt nok på det plan her. Vi synes selv vi blev ramt hårdt i den periode, men når man nu får de udvisninger, så skal man prøve at minimere nederlaget i undertalsperioderne. Det formåede vi ikke, og det var reelt det, vi tabte kampen på. Plus det faktum at når vi selv var i overtal, straffede vi ikke Skjern som de straffede os. Vi har derfor arbejdet en del på over – og undertal i de sidste træninger, og håber det kommer til udtryk i aften”, fortæller Lasse Kronborg.

 

Tvis Holstebro indtager lige nu fjerdepladsen i ligaen og har spillet en flot sæson. De har ifølge Lasse nogle særlige kvaliteter.

”Tvis Holstebro dækker et meget utraditionelt 6-0 forsvar, hvor de er ekstremt offensivt tænkende. Det betyder at de står med meget store rum imellem sig, og dækker derfor meget mand mand. Det er absolut ikke alle hold, der kan dække de store mand mand rum, men det kan Tvis langt hen ad vejen. Holdet er også kendetegnet ved at være relativt ungt, og med Klavs Bruun Jørgensen som træner, er der fremprovokeret en vindermentalitet, hvor de unge drenge er villige til alt for at vinde.”

 

Holdet er vestjydernes store kvalitet, men der er også nogle individuelle profiler der skiller sig ud.

”Michael Damgaard har været holdets store skudtrussel i år. Han er ikke bange for at tage 15-20 skud, og selvom han skulle brænde mange af disse, så skyder han bare videre. I denne sæson har han været fremragende og en trussel for ethvert forsvar. Udover Michael er det hans bror Allan, der er arkitekten i angrebet og kontraen. Han er en intelligent håndboldspiller, som både er stærk i sit fintespil og på sit eget skud.”

 

GOG har tabt tre kampe i træk, men alligevel er Lasse Kronborg fortrøstningsfuld inden aftenens opgør.

”Jeg synes vi har fået trænet godt og er klar til kamp. Jeg ved ikke om Tvis står godt til os, eller om vi bare har spillet to rigtigt gode kampe imod dem, men vi har i hvert fald ikke tabt til dem endnu. Hvis vi skal vinde skal vi løse over- og undertal bedre end sidst, og så skal vi vinde nogle mand mand dueller i angrebet. Hvis vi ikke vinder disse, bliver det rigtigt svært. Vi har tabt tre kampe i streg, og selvom det har været tre stærke modstandere, så gør det ondt på en vinderkultur som vores, at tabe. Derfor er vi sultne efter at få to point igen, og på den måde også mere eller mindre sikre os slutspilspladsen.”