Tilbage til oversigt

Ungdomsstjerner på kontrakt i GOG

(Foto: Mathias Gidsel / Lukas Jørgensen)

En stor del af stjernerne på eliteholdet i GOG er fundet i egne ungdomsrækker. Den tradition holdes i hævd i Gudme, hvor direktør Kasper Jørgensen netop har skrevet kontrakt med U18-talenterne Lukas Jørgensen og Mathias Gidsel, der begge er årgang 99 og således både har været med til at vinde U16- og U18-guld iført den gule trøje.

 

Aftalen med Lukas Jørgensen løber i to år, mens Mathias Gidsel har skrevet kontrakt for de kommende tre år.

 

”Det glæder mig, at vi i GOG har endnu engang tegnet længerevarende kontrakter med to af Danmarks største talenter. Det er i det hele taget en fornøjelse, at vi har en fødekæde, hvor vi implementerer vores egne talenter i ligatruppen, så vi er klar, når vi sender mere rutinerede kræfter videre til de største klubber i Europa. Det vidner om en solid klubkultur og selvfølgelig om en fantastisk talentudvikling, der er hele grundlaget for vores nuværende succes,” siger Kasper Jørgensen om de nye kontraktspillere.

 

De to spillere har været under assistenttræner Mathias Albrektsens vinger på ungdomsholdene, hvor Albrektsen har ansvaret som Talent- og udviklingschef, og Albrektsen er ikke sen til at glæde sig over, at hans samarbejde med Jørgensen og Gidsel fortsætter i nogle år fremover.

 

”Mathias Gidsel er en vigtig og bærende spiller på det danske U21-landshold, hvor han spiller højre back, og han er utvivlsomt et stort talent med utrolig mange kvaliteter som håndboldspiller. En af hans helt unikke kompetencer er hans spilforståelse, hvilket han allerede viste glimt af i ligakampen mod Tønder,” siger Mathias Albrektsen, der også ser andre muligheder for Gidsel:

 

”Mathias besidder en stor alsidighed, og han mestrer også at spille højre fløj. Der er ingen tvivl om, at Mathias er en af fremtidens spillere, som vi kommer til at se meget mere til i GOG,” spår Nicolej Krickaus højrehånd, der også har store forventninger til Lukas Jørgensens fortsatte virke i Gudme.

 

”Lukas Jørgensen er også en vigtig og bærende spiller på det danske U21-landshold på en position som stregspiller, hvor der ellers er rigtig mange talentfulde spillere om buddet. Alligevel har Lukas været dominerende i landsholdssammenhæng, og han besidder utroligt mange kvaliteter defensivt som offensivt. Han har den fysik, der er nødvendig til at skabe rum og få fat i selv det mest vanskelige indspil. Der er ingen tvivl om, at Lukas er blandt fremtidens spillere på denne position,” siger talentchefen.

 

”Vi er utrolig glade for at to unge og yderst talentfulde spillere som Lukas Jørgensen og Mathias Gidsel ønsker at forsætte i GOG. Det understreger værdien af det store arbejde, der bliver gjort ned gennem vores system, og det bekræfter os i, at GOG har et af Danmarks bedste talent- og udviklingsmiljøer, hvor vi kan udvikle nogle af landets bedste ungdomsspillere og føre dem videre til ligatruppen,” lyder det videre.

 

Om Mathias Gidsel:

Mathias Gidsel har gået på Oure Efterskole og går nu på Oure Kost Gymnasium og har været en del af den talentfulde årgang 99, der har vundet DM som U16 og U18.

Mathias Gidsel er en vigtig spiller på det danske U21 landshold, hvor han spiller højre back.

 

Om Lukas Jørgensen

Lukas Jørgensen går nu på Oure Kost Gymnasium og er også en del af den talentfulde årgang 99, der har vundet DM som U16 og U18.

Lukas Jørgensen er ligeledes en bærende spiller på det danske U21 landshold, hvor han spiller stregspiller.