Tilbage til oversigt

Unge GOG-talenter på kontrakt

Nye talenter på vej – GOGs fire musketerer på kontrakt

 

GOGs filosofi med brug af unge talenter har skabt store stjerner på den store scene. Og fødekæden fortsætter – nye spirende håndboldfrø er på vej. Frø, der i fremtiden kan gro fast på ligaholdet. GOG har netop skrevet kontrakt med fire spillere fra klubbens U18-hold.

 

De er alle født på den her side af årtusindskiftet. To af dem har allerede fået debut på ligaholdet. Til daglig spiller de på klubbens U18-hold, men i fremtiden skal Emil Madsen, Svend Rughave, Simon Pytlick og Steven Plucnar udvikle sig til at være med på det bedste hold i GOG.

 

Emil Madsen er 18 år og højre back. Han har altid spillet i GOG, så for ham er det stort at få en kontrakt med klubben.

 

”Det er noget, jeg har set frem til i længere tid. Det har været et stort ønske for mig. Jeg har altid drømt om at blive en stor spiller i GOG,” fortæller Emil Madsen

 

Simon Pytlick er også 18 år og kom til klubben fra Thurø som U12-spiller. Den unge bagspiller er en af dem, der allerede har optrådt flere gange på ligaholdet.

 

”Jeg har valgt at skrive kontrakt med GOG, fordi klubben ligger mig meget nær. Jeg kommer her fra Sydfyn og elsker at være i klubben på grund af det gode fællesskab og følelsen af, at i GOG er man som en familie,” siger Simon Pytlick, der er søn af tidligere GOG-spiller Berit Bogetoft og tidligere GOG-træner Jan Pytlick.

 

Målmand Svend Rughave kan også skrive ligakampe på CV’et. Da Ole Erevik døjede med en skade, fik Svend Rughave lov at stå nogle minutter i GOG-målet og fik også vist, at han kan snuppe bolde. Han var ikke et sekund i tvivl, da muligheden bød sig med en kontrakt i GOG.

 

”Jeg er rigtig glad for at have skrevet kontrakt med GOG, da jeg trives i det stærke håndboldmiljø, der er i klubben. Det er en stor hjælp som ung målvogter at kunne være i en klub med så stort fokus på målmandstræning og udvikling,” lyder det fra 18-årige Svend Rughave.

 

Steven Plucnar kom til GOG for fem år siden, fordi han kom på efterskole i Oure. Dengang spillede han på 4. holdet i klubben. I dag står stregspilleren med en kontrakt med en af Danmarks bedste håndboldklubber.

 

”Det er en drøm, der er gået i opfyldelse. Da jeg kom til klubben, havde jeg aldrig troet, at jeg ville stå her i dag. Jeg er utrolig glad for at få lov til at forsætte samarbejdet med GOG, og ser meget frem til de kommende sæsoner her i klubben,” siger Steven Plucnar, der ligesom de tre andre U18-spillere drømmer om at blive en endnu bedre håndboldspiller, blive en fast del af ligaholdet – og flere af dem har også rød-hvide drømme.

Først står drømmene skrevet i gult på en kontrakt med GOG. Og direktøren er glad for at det store talentarbejde igen viser sin stærke side og igen sikrer kontrakter til en ny flok unge spillere.

 

”Det er utrolig vigtigt for os at holde fast i klubbens unge talenter. Det er en del af vores strategi at satse på klubbens egne spillere, og det har vi gang på gang haft stor succes med, så den strategi vil vi gerne fortsætte med. Derfor er vi utrolig glade for at have skrevet kontrakt med de her fire unge spillere, som vi er sikre på, har gode muligheder for på sigt at blive en fast del af GOGs ligahold,” lyder det fra GOG-direktør Kasper Jørgensen.

 

Emil Madsen, Svend Rughave og Simon Pytlick har skrevet under på kontrakter, der gælder fra sommeren 2019 til sommeren 2021. Steven Plucnar har skrevet under på en kontrakt frem til sommeren 2020.

 

(Billede – fra venstre Steven Plucnar, Svend Rughave, Emil Madsen og Simon Pytlick)