Tilbage til oversigt

Unge GOG’ere gør klar til at forlade reden

Med 16 nuværende eller forhenværende spillere godt repræsenteret ved den igangværende VM-slutrunde i Egypten, kan få være i tvivl om, at hallerne i Gudme er en god rugekasse. Det understreges yderligere ved, at GOG-talenterne Steven Plucnar Jacobsen og Oliver Wozniak efter afslutningen denne sæson folder vingerne ud og forlader reden for at prøve lykken uden for Gudme.

For Wozniaks vedkommende blev det tidligere på måneden meldt ud, at han efter sommerpausen tørner ud for TMS Ringsted, mens Steven Plucnar gør klar til et udlandseventyr, da stregspillerens fremtid kommer til at udspille sig i den bedste svenske række for LUGI Handboll.

Ifølge GOG-direktør Kasper Jørgensen er det dygtige spillere, der folder den gule trøje sammen, og direktøren understreger, at det er et stort klap på skulderen, når de unge forlader de trygge rammer på Stærkærvej til sommer.

”Der er ingen tvivl om, at jeg er vægelsindet, når unge fyre som Steven og Oliver kommer til mig og siger, at de vil prøve lykken andre steder. På den ene side er det unge talenter, der forlader klubben, men vi er også stolte over, at de har fået et hav af oplevelser i GOG-trøjen, på diverse landshold og jeg glæder mig til at se dem rulle deres talenter ud i fremtiden,” siger Kasper Jørgensen.

U-landsholdsspillere i GOG

”I GOG er der heldigvis meget stor kamp om pladserne, fordi vi har mange, mange dygtige spillere, og selvfølgelig har jeg respekt for dem, der tager chancen og vælger søge til andre klubber for at få mere spilletid på topniveau. Det er en del af DNA’et i GOG, at vi udvikler fremtidens stjerner, og det ved de også i de andre klubber i Danmark og i udlandet,” lyder det videre fra direktøren.

Det er ikke kun klubtrænerne, der har rettet fokus på GOG-talenterne. Både Wozniak og Plucnar var efter planen blandt de mange med GOG-blod i årene, der skulle have været med U21-landsholdet til træningssamling i januar. Det er blevet afblæst på grund af coronapandemien, men Kasper Jørgensen spår ikke desto mindre duoen en lysende fremtid i rødt og hvidt – og måske også i gult.

”Vi ønsker dem alt muligt held og lykke med fremtiden i deres nye klubber. Og det er jo sket tidligere, at tidligere GOG-spillere vender tilbage til klubben,” lyder det med et smil fra Kasper Jørgensen.