Liga

Ustyrlige Madsen og to point

Lørdag eftermiddag gæstede Skjern udsolgte Gudme.

I kampen første fem minutter fulgtes de to hold pænt ad, men mange mål blev det ikke til for begge mandskaber (2-3). Generelt virkede det til at begge hold lige skulle finde sig til rette igen efter landsholdspausen. Og det viste måltavlen også 3-6 efter 12 minutter.

Et GOG mandskab der de første 15 minutter lige manglede det sidste og meget uvant havde de gule blot scoret fire mål. Mange brændte chancer og kendelser der ikke gik drengene vej førte dem langt inde i anden halvleg. Men et glimt af hvordan vi kender GOG mandskabet viste sig i kampens sidste fem minutter, hvor især Emil Madsen stemplede igennem. Drengene kunne gå til pause efter at hav været nede med fem (10-15) med stillingen 12-15.

I anden halvlegs start fortsatte Madsen storspillet og kunne efter 3 minutter og en redning fra Thulin sende bolden ind bag Skjerns målmand til stillingen 14-15. Og efter 37 minutters spil var GOG tilbage. En sublim indsats fra både drengene og Gudme! Og endelig lykkedes det, for første gang i kampen

Efter 43 minutter kunne Emil Madsen med sin 10. scoring sende bolden ind til GOG’s første føring (20-19) – Og til de hurtige, så kunne Madsen så kunne Madsen skrive sit navn på halvdelen af GOG’s scoringer.

Lauritz Legér storspillede også, og kunne sende GOG drengene ind med hans anden scoring ind i de sidste ti minutter med en føring på 3 mål (24-21). Nicolai Pedersen, der havde en svær start på kampen, kom ind i slutningen af anden halvleg spillede en afgørende rolle.

Og man kan nok heller ikke komme udenom Tobias Thulin inde i målet, der valgte at rullede gardinet ned da de gulblusede havde aller mest brug for det!

Hvad der blev sagt i pausen til drengene vides ikke (endnu), men et eller andet fik tændt op under dem, og kunne gå ind i de sidste fem minutter foran 28-22.

Drengene vinder 29-26 over Skjern på en endnu engang ubeskrivelig hjemmebane