Øv for en elendig start

Et nederlag på 18 mål til Mors/Thy taler for sig selv. Det var ikke godt nok.

Det var bare ikke godt nok, det der blev leveret i sæsonpremieren. En helt igennem miserabel indsats blev leveret af holdet, der faldt helt sammen foran hjemmepublikummet og tabte med 19-37. Det begyndte ellers helt som planlagt da GOG kom foran med 2-1, men så var det også slut og vi var bagud resten af kampen. Med brændte chancer, fejlafleveringer og deraf følgende kontramål fra Mors/Thy, gjorde at GOG hurtigt kom bagud med 2-6.

Vi kom aldrig tilbage efter denne start og fik ikke på noget tidspunkt fat i noget som helst. Intet fungerede i nogen af enderne og man spillede således ikke mod mål i angrebsspillet og hang ikke sammen i defensiven. En kollektiv offday er i dag helt på sin plads.

Til pause hed stillingen 11-18 og alle troede på at der fortsat var en chance for, at GOG skulle trække sig sejrsrigt ud af kampen. Man spillede 7 mod 6 i angrebsspillet, i begyndelsen af 2. halvleg og spillede sig hurtigt frem til store chancer. Men som det gjorde sig gældende i 1. halvleg, blev de brændt og nu betød det blot at Mors/Thy kunne kaste bolden i det tomme GOG mål. Dermed var vi bagud med 9 og herfra var det svært at tro på en sejr.

Det man så kunne håbe på var at spillerne, ville tage skeen i den anden hånd og begrænse nederlaget. Men det modsatte skete og de sidste 20 minutter blev ligeledes tabt med 9, hvilket altså betød at den nye sæson blev startet op med et 18 måls nederlag.

Jakob Larsen og Co. har dermed meget at arbejde med og det vil ske frem mod søndagens kamp i Skjern.