Hue

GOGs FanShop holder sommerferielukket i juli måned. Vi ønsker dig en skøn sommer.

175,00 kr.

Den famøse GOG hue er landet i GOG fanshoppen! 👑

Skal du være en del af de trofaste GOG fans, der bærer den gyldne GOG hue lavet i klubbens egne farver, nemlig gul og rød?🟡🔴

Huen vil først blive lavet efter bestilling, hvilket gør at der er længere leveringstid end på andre ordre.

Huen er lavet i 100% uld fra Sydamerika. Garnet er blødt og behageligt samt holder pasformen godt. Huen kan vaskes i vaskemaskinen på maks. 40 grader.

Størrelser:

Lille: Hovedomkreds 48-53 cm, ofte anvendt til børn.

Mellem: Hovedomkreds 53-57 cm, anvendes af de fleste.

Stor: Hovedomkreds 57-62 cm, ofte anvendt af voksne/mænd.

Varenummer (SKU): 202320 Kategori:

Beskrivelse

Levering:

GOG Sport bestræber sig på at afsende bestilte merchandisevarer senest 2-3 hverdage efter bestilling. Herefter skal tillægges en leveringstid på 2-4 hverdage. Der kan dog være længere leveringstid på udvalgte varer, som vil fremgå i beskrivelsen af det enkelte produkt. Dette vil ofte gælde speciel lavede produkter med tryk.

Reklamationsret:

Som kunde har du ret til at reklamere for et produkt, der har fejl eller mangler, som var at finde på produktet, da dette blev solgt. Reklamationsretten gælder i to år, og retten omfatter materiale- og fabrikationsfejl. Ønsker du som kunde at reklamere for et produkt, skal dette som udgangspunkt ske indenfor en måned efter, at en fejl eller mangel ved det pågældende produkt er opdaget. Vær derfor opmærksom på at tjekke dine varer efter ved modtagelse.

Fortrydelsesret:

Som kunde har du 14 dages fortrydelsesret, når du bestiller merchandiseprodukter hos GOG Sport. Vær dog opmærksom på, at porto ikke refunderes ved fortrydelse af køb, mens specialvarer med eksempelvis tryk, heller ikke kan fortrydes. Ønsker du at gøre brug af din fortrydelsesret bedes du kontakte GOG Sport på mail: shop@gog.dk . Køber skal selv afholde de udgifter der måtte være forbundet med returnering af en vare.

Annullering:

Annullering af ordre er ikke muligt, hvis behandling af ordre er påbegyndt.

Yderligere information

Vægt 0,3 kg
Størrelse

Lille (48-53 cm), Mellem (53-57 cm), Stor (57-62 cm)

Se Kurv