Udebanetrøje 23/24 – Barn

GOGs FanShop holder sommerferielukket i juli måned. Vi ønsker dig en skøn sommer.
Tilbud

Original price was: 500,00 kr..Current price is: 300,00 kr..

Skal du trække den officielle udebanetrøje over hovedet når du hepper og støtter GOG mandskabet på udebane eller når du træner?

Så kan du med fordel købe vores blå udebanetrøje for sæsonen 2023/2024! Så er du klar til at hjælpe drengene til sejr eller bare se godt ud når du træner! Eller i en helt tredje sammenhæng.

(NB: Hvis der vælges personligt tryk på trøjen, så vil fortrydelsesretten ophæves. Ligeledes er det kundens ansvar at navn og nummer står korrekt i bestillingen. Tilvalg af tryk tillægges der 4-5 leveringsdage, dog kan der i travle perioder være længere leveringstid. Derudover vil der ikke være nummer foran på trøjen som vist på billedet)

Varenummer (SKU): 202303 Kategorier: , ,

Beskrivelse

Levering:

GOG Sport bestræber sig på at afsende bestilte merchandisevarer senest 2-3 hverdage efter bestilling. Herefter skal tillægges en leveringstid på 2-4 hverdage. Der kan dog være længere leveringstid på udvalgte varer, som vil fremgå i beskrivelsen af det enkelte produkt. Dette vil ofte gælde speciel lavede produkter med tryk.

Reklamationsret:

Som kunde har du ret til at reklamere for et produkt, der har fejl eller mangler, som var at finde på produktet, da dette blev solgt. Reklamationsretten gælder i to år, og retten omfatter materiale- og fabrikationsfejl. Ønsker du som kunde at reklamere for et produkt, skal dette som udgangspunkt ske indenfor en måned efter, at en fejl eller mangel ved det pågældende produkt er opdaget. Vær derfor opmærksom på at tjekke dine varer efter ved modtagelse.

Fortrydelsesret:

Som kunde har du 14 dages fortrydelsesret, når du bestiller merchandiseprodukter hos GOG Sport. Vær dog opmærksom på, at porto ikke refunderes ved fortrydelse af køb, mens specialvarer med eksempelvis tryk, heller ikke kan fortrydes. Ønsker du at gøre brug af din fortrydelsesret bedes du kontakte GOG Sport på mail: shop@gog.dk . Køber skal selv afholde de udgifter der måtte være forbundet med returnering af en vare.

Annullering:

Annullering af ordre er ikke muligt, hvis behandling af ordre er påbegyndt.

Yderligere information

Vægt 0,3 kg
Størrelse

4 år, 6 år, 8 år, 10 år, 12 år

Se Kurv