Videohilsner

GOGs FanShop holder sommerferielukket i juli måned. Vi ønsker dig en skøn sommer.

100,00 kr.

Kender du en der fortjener en helt særlig hilsen på deres store dag? En videohilsen fra en GOG-spiller! Lad en valgfri spiller fra truppen ønske den specielle person tillykke, og giv dem et uforglemmeligt minde på den store dag!

Vi sender videohilsnen til dig på mail, og så kan du sende/vise den til den heldige GOG FAN! Det er derfor meget vigtigt, at du opgiver de rigtige oplysninger! (Skriv gerne som note, hvis videohilsen skal sendes på SMS, download af video skal ske inden for 7 dage)

(OBS! Videohilsnen er ikke personlig, men vil passe til anledningen)

 

Varenummer (SKU): 202308 Kategori:

Beskrivelse

Levering:

GOG Sport bestræber sig på at afsende bestilte merchandisevarer senest en hverdag efter bestilling. Herefter skal tillægges en leveringstid på 2-4 hverdage. Der kan dog være længere leveringstid på udvalgte varer, som vil fremgå i beskrivelsen af det enkelte produkt. Dette vil ofte gælde speciel lavede produkter med tryk.

Reklamationsret:

Som kunde har du ret til at reklamere for et produkt, der har fejl eller mangler, som var at finde på produktet, da dette blev solgt. Reklamationsretten gælder i to år, og retten omfatter materiale- og fabrikationsfejl. Ønsker du som kunde at reklamere for et produkt, skal dette som udgangspunkt ske indenfor en måned efter, at en fejl eller mangel ved det pågældende produkt er opdaget. Vær derfor opmærksom på at tjekke dine varer efter ved modtagelse.

Fortrydelsesret:

Som kunde har du 14 dages fortrydelsesret, når du bestiller merchandiseprodukter hos GOG Sport. Vær dog opmærksom på, at porto ikke refunderes ved fortrydelse af køb, mens specialvarer med eksempelvis tryk, heller ikke kan fortrydes. Ønsker du at gøre brug af din fortrydelsesret bedes du kontakte GOG Sport på mail: shop@gog.dk . Køber skal selv afholde de udgifter der måtte være forbundet med returnering af en vare.

Annullering:

Annullering af ordre er ikke muligt, hvis behandling af ordre er påbegyndt.

Yderligere information

Valg af spiller

Tobias Thulin, Matthias Rex, Joachim Lyng Als, Anders Zachariassen, Frederik Clausen, Nicolai Pedersen, Emil Madsen, Hjalte Lykke, Laurits Legér, Kasper Kildelund, Oskar Vind Rasmussen, Henrik Jakobsen, Tobias Tombak, Lasse Vilhelmsen, Emil Tonnesen, Linus Persson, Aaron Mensing, Anton Lindskog, Alexandre Blonz, Frederik Pedersen

Begivenhed

Fødselsdag, Konfirmation

Se Kurv