Termoflaske

200,00 kr.

NYHED – GOG har fået sin helt egen termoflaske!

Som noget nyt har du nu mulighed for at få din helt egen GOG termoflaske. Termoflasken er i stødfast rustfri stål samt har den et to-lags rustfri stål med vakumisolering. Dette gør at den er god at have med på farten, da den kan holde din væske den ønskede temperatur i flere timer. Termoflasken holder koldt i op til 24 timer og varmt op til 12 timer. Ydermere er termoflasken BPA-fri. Flasken kan indeholde 0,5L.

Termoflasken er derfor ideel til brug enten på arbejde, skole eller i fritiden og samtidig viser du din støtte og tilhørsforhold til GOG.

(OBS: termoflasken tåler ikke maskineopvask)

 

Varenummer (SKU): 202310 Kategori:

Beskrivelse

Levering:

GOG Sport bestræber sig på at afsende bestilte merchandisevarer senest 2-3 hverdage efter bestilling. Herefter skal tillægges en leveringstid på 2-4 hverdage. Der kan dog være længere leveringstid på udvalgte varer, som vil fremgå i beskrivelsen af det enkelte produkt. Dette vil ofte gælde speciel lavede produkter med tryk.

Reklamationsret:

Som kunde har du ret til at reklamere for et produkt, der har fejl eller mangler, som var at finde på produktet, da dette blev solgt. Reklamationsretten gælder i to år, og retten omfatter materiale- og fabrikationsfejl. Ønsker du som kunde at reklamere for et produkt, skal dette som udgangspunkt ske indenfor en måned efter, at en fejl eller mangel ved det pågældende produkt er opdaget. Vær derfor opmærksom på at tjekke dine varer efter ved modtagelse.

Fortrydelsesret:

Som kunde har du 14 dages fortrydelsesret, når du bestiller merchandiseprodukter hos GOG Sport. Vær dog opmærksom på, at porto ikke refunderes ved fortrydelse af køb, mens specialvarer med eksempelvis tryk, heller ikke kan fortrydes.Ønsker du at gøre brug af din fortrydelsesret bedes du kontakte GOG Sport på mail: shop@gog.dk . Køber skal selv afholde de udgifter der måtte være forbundet med returnering af en vare.

Annullering:

Annullering af ordre er ikke muligt, hvis behandling af ordre er påbegyndt.

Yderligere information

Vægt 0,5 kg
Størrelse 7 × 7 × 26 cm
Se Kurv