T-shirt Oxford – Barn

225,00 kr.

Kunne du tænke dig, at gå klædt som Oskar Vind, Aaron Mensing og resten af GOG mandskabet i fritiden?

Så er denne grå og sorte eller sorte og grå T-shirt fra Select kollektionen “Oxford” med et trykt GOG logo på venstre bryst det rette valg for dig.

(OBS. da der er trykt på dette produkt og det dermed er special lavet, er det ikke muligt at gøre brug af fortrydelsesretten)

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , ,

Beskrivelse

Levering:

GOG Sport bestræber sig på at afsende bestilte merchandisevarer senest en hverdag efter bestilling. Herefter skal tillægges en leveringstid på 2-4 hverdage. Der kan dog være længere leveringstid på udvalgte varer, som vil fremgå i beskrivelsen af det enkelte produkt. Dette vil ofte gælde speciel lavede produkter med tryk.

Reklamationsret:

Som kunde har du ret til at reklamere for et produkt, der har fejl eller mangler, som var at finde på produktet, da dette blev solgt. Reklamationsretten gælder i to år, og retten omfatter materiale- og fabrikationsfejl. Ønsker du som kunde at reklamere for et produkt, skal dette som udgangspunkt ske indenfor en måned efter, at en fejl eller mangel ved det pågældende produkt er opdaget. Vær derfor opmærksom på at tjekke dine varer efter ved modtagelse.

Fortrydelsesret:

Som kunde har du 14 dages fortrydelsesret, når du bestiller merchandiseprodukter hos GOG Sport. Vær dog opmærksom på, at porto ikke refunderes ved fortrydelse af køb, mens specialvarer med eksempelvis tryk, heller ikke kan fortrydes. Ønsker du at gøre brug af din fortrydelsesret bedes du kontakte GOG Sport på mail: shop@gog.dk . Køber skal selv afholde de udgifter der måtte være forbundet med returnering af en vare.

Yderligere information

Vægt 0,3 kg
Størrelse

6, 8, 10, 12, 14

Farve

Sort/grå, Grå/sort

Se Kurv