Tilbage til oversigt

Velkendt ansigt tilbage i gult

Søren Haagen er til denne sæson vendt hjem til GOG for at spille 9. sæson i gult, i den klub hvor han indledte  sin seniorkarriere i 1990’erne. Den nu 45-årige målmand har vundet flere danske mesterskaber og pokaltitler med GOG, og han var også med til at spille Europa Cup-finale mod FC Barcelona tilbage i 1995. 

Haagen er nu tilbage i Gudme og er glad for modtagelsen fra resten af holdet: 

– Det har været super dejligt. Det er en flok rigtig gode fyre, og der er god stemning omkring holdet så jeg er meget tilfreds. Håndboldmæssigt er det en fornøjelse at være en del af så mange gode spillere.

Haagen er som sagt kendt i GOG-regi, og det gør opstarten for ham en smule anderledes end hvis det var en anden ny klub. 
– Jeg har jo gået rundt i Gudme-hallen i mange år, så det er bestemt ikke et nyt sted for mig. Jeg kender klubben og kender til spillere på holdet uden rigtig at kende dem, på samme måde som de kender til mig uden rigtig at kende mig. Det er selvfølgelig noget vi allerede kan ligge mere og mere på jo længere vi kommer i sæsonen siger målvogter Søren Haagen og fortsætter: 

Jeg glæder mig til at se holdet i aktion når alle nye spillere, inklusiv mig selv er blevet integreret og vi får fundet hinanden. 

Både Haagen og resten af GOG-mandskabet spillede i fredags træningskamp mod Sønderjyske og kunne sætte en sejr på 27-26 ind på kontoen, men ikke alt gik efter planen, da GOG-målmanden desværre måtte udgå med en skade efter meget få minutter på banen. 

– Det er en fibersprængning i lægmusklen. Den er lige under halvanden centimeter lang og halvanden millimeter bred. Jeg har aldrig prøvet det før, så det er meget, meget ærgerligt og irriterende, fortæller Søren Haagen. 

Den rutinerede målmand forventes at være ude med skaden i cirka 5-8 uger. 
Heldigvis har holdet også et ungt talent fra Island i målet, nemlig Viktor Hallgrimsson, der stod en flot kamp i sejren over Sønderjyske fredag. Hertil træner både Svend Rughave og Søren Haagens søn, Andreas med ligatruppen nu i opstarten, hvor de kan hjælpe Viktor Hallgrimsson i målet. 

 

Næste opgave for holdet er torsdag d. 8/8 hvor de møder Ystad HK i en træningskamp i Sønderborg.