Tilbage til oversigt

Velkommen til GOG.dk i ny flot udgave!

Med 200.000 årlige besøgende er GOG.dk et aktivt vindue til omverdenen, men i den seneste tid har siden haltet noget efter både grafisk og indholdsmæssigt. Det er der nu lavet om på og GOG.dk er nu i luften i en ny og flot version, som er lavet i samarbejde med Uptime IT.

 

Resultatet er en flot og ny udgave af hjemmesiden, som nu virkeligt er et besøg værd! Meget mere baggrundsstof, flotte billeder, sjove features og meget andet findes på hjemmesiden, der tager sig helt anderledes ud end tidligere.

Med den nye hjemmeside vil indholdet også blive et andet, der vil oftere blive lagt nyheder, interviews, billeder og andet op på siden, så det for alvor bliver et aktivt medie og det ansigt udadtil, som GOG gerne vil have.

 

Siden er som nævnt lavet i samarbejde med Uptime IT og tilblivelsen af siden har været en længere proces, hvor samspillet imellem Uptime IT og GOG har været i højsædet. Opgaven når man går i gang med en sådan proces er at dem der laver siden, i dette tilfælde Uptime IT og dem der skal have siden her GOG, til at kombinere de ønsker der er til siden, med de muligheder der er for udviklingen af siden. I dette tilfælde har processen været rigtig god parterne imellem og ideer fra begge parter er kommet ind over projektet og flere nye tiltag er blevet ført ud i livet.

 

Den primære kraft hos Uptime IT i denne udvikling har været Jesper Sørensen, som samtidig med sit arbejde har et stort hjerte for GOG og dermed et stort kendskab til håndbolden hvilket har betydet, at det er lykkedes for GOG let at kommunikere til Uptime, hvilke ønsker og behov der skulle imødekommes. Derudover har også Jesper Sørensen budt ind med flere gode indspark til indholdet af siden.

 

På den måde er der altså kommet en ny hjemmeside i hus, som du forhåbentlig vil gøre meget brug af i fremtiden. Vi vil fra GOG´s side gøre vores til at siden bliver spændende, informativ samt fanger din interesse. Du vil i hvert fald på en helt anden måde end tidligere kunne følge med i hvad der sker i og omkring GOG.

Med disse ord byder vi alle velkommen på det nye GOG.dk.