Tilbage til oversigt

Vestjylland venter

Nummer to kamp ud af tre på en uge venter i morgen, når GOG skal en tur til Esbjerg. Den første blev vundet i lørdags over Mors Thy, og de gule drenge skal se om de kan gentage de flotte første 45 minutters spil fra lørdagens kamp, når turen går til Vestjylland. Her stod GOG fantastisk i forsvaret og Espen havde masser af redninger. Hvad GOG samtidig helst skal undgå er de sidste 15 minutters spil mod Mors Thy, hvor kampen blev langt mere spændende, end den havde behøvet.

 

Ribe Esbjerg kom rigtigt dårligt fra start i denne ligasæson, men de er for alvor begyndt at vise tænder, og det er faktisk ikke helt urealistisk, at de med dygtighed og lidt held stadig kan komme i slutspillet. Det er blevet til tre sejre i træk, og især hjemme i enten Esbjerg eller Ribe har holdet taget store skalpe i år. Således er det blevet til sejre over både Kolding, Aalborg og BSV, så det er bestemt et hold, GOG skal tage ekstremt alvorligt, hvis de skal have noget med hjem fra fiskerbyen.

Den største profil på Ribe Esbjergs hold er nok defensiven, som her i anden sæsonhalvdel er begyndt at fungere rigtigt fint. Kæmpetalentet Sebastian Frandsen har fundet det niveau, han havde sidste år, og det betyder samtidig en del kontramål til de hurtige fløje Morten Vium og Pelle Schilling.

I angrebet har Hans Christian Lund taget taktstokken, efter at han rent faktisk havde indstillet karrieren, og sammen med de to Lund-brødre har vestjyderne spillet noget rigtigt fint angrebsspil på det sidste.

 

GOG fik mod Mors Thy Frederik Clausen og Lars Hald tilbage efter skader, og det betød enormt meget for forsvaret. Da Ribe Esbjerg og GOG sidst mødtes var det netop forsvaret og en velspillende Frank Mikkelsen, der gjorde udslaget. Det er de samme dyder, GOG skal lykkes med i morgen, hvis de skal have to point med hjem fra Esbjerg.

 

Kampen fløjtes op kl. 19.30 i Blue Water Dokken, Esbjerg.